Με δάκρυα στα μάτια ο Κίρζης-«Ακόμη δεν το πιστεύω, ήρθε η λύτρωση...»

Εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο ισχυρός άνδρας της λεμεσιανής ομάδας «ακόμα δεν το πιστεύω. Δουλέψαμε σκληρά όλα τα χρόνια. Ήρθε η λύτρωση. Αυτή η ομάδα ήταν η πιο ομάδα, από όλες τις ομάδες που είχαμε. Η συμπόνια και η ομαδικότητα που υπήρχε στο Κολόσσι δεν την είδαμε ποτέ. Είμαστε μαζί μια ομάδα όλοι. Σταθήκαν όλοι στο ύψος τους. Κατεκτήσαμε δίκαια αυτό το πρωτάθλημα. Δώσαμε τη χαρά σε όλο αυτό τον κόσμο.

Μας λείπανε δυο πράγματα. Ο τίτλος και η έδρα. Φέτος θα τα έχουμε και τα δυ6ο και προβλέπω ότι το μέλλον θα είναι πάρα πολύ καλό. Θα μπούμε πρωταθλητές στο γήπεδο. Με αυτό τον κόσμο μόνο θετικά μπορώ να βλέπω για αυτή την ομάδα.

Είναι χαρά να βλέπεις αυτά τα παιδιά, αυτή την ομάδα που έφτιαξε ο προπονητής. Αυτή είναι η διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια. Ας απολαύσουμε το παρόν και θα δούμε το μέλλον. Θα μπούμε πρωταθλητές στο νέο γήπεδο. Μόνο θετικά βλέπω για το μέλλον. Θα δούμε το πλάνο για την νέα χρονιά, πρώτα όμως θα απολαύσουμε αυτό που κατακτήσαμε πανάξια. Έχει πιο μεγάλη αξία φέτος, ειδικά με το πόσο ανταγωνιστικό ήταν αυτό το πρωτάθλημα. Ήταν μία δικαίωση. Άκουγα κάτι τρελά μετά την Ζίλινα, ότι δεν θα μπούμε εξάδα. Νομίζω ότι το καλοκαίρι και το ματς με την Πάφο ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές. Το ματς με την Πάφο μας βοήθησε όμως, να δούμε τι έφταιξε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας