Με δάκρυα στα μάτια ο Κίρζης-«Ακόμη δεν το πιστεύω, ήρθε η λύτρωση...»

Εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο ισχυρός άνδρας της λεμεσιανής ομάδας «ακόμα δεν το πιστεύω. Δουλέψαμε σκληρά όλα τα χρόνια. Ήρθε η λύτρωση. Αυτή η ομάδα ήταν η πιο ομάδα, από όλες τις ομάδες που είχαμε. Η συμπόνια και η ομαδικότητα που υπήρχε στο Κολόσσι δεν την είδαμε ποτέ. Είμαστε μαζί μια ομάδα όλοι. Σταθήκαν όλοι στο ύψος τους. Κατεκτήσαμε δίκαια αυτό το πρωτάθλημα. Δώσαμε τη χαρά σε όλο αυτό τον κόσμο.

Μας λείπανε δυο πράγματα. Ο τίτλος και η έδρα. Φέτος θα τα έχουμε και τα δυ6ο και προβλέπω ότι το μέλλον θα είναι πάρα πολύ καλό. Θα μπούμε πρωταθλητές στο γήπεδο. Με αυτό τον κόσμο μόνο θετικά μπορώ να βλέπω για αυτή την ομάδα.

Είναι χαρά να βλέπεις αυτά τα παιδιά, αυτή την ομάδα που έφτιαξε ο προπονητής. Αυτή είναι η διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια. Ας απολαύσουμε το παρόν και θα δούμε το μέλλον. Θα μπούμε πρωταθλητές στο νέο γήπεδο. Μόνο θετικά βλέπω για το μέλλον. Θα δούμε το πλάνο για την νέα χρονιά, πρώτα όμως θα απολαύσουμε αυτό που κατακτήσαμε πανάξια. Έχει πιο μεγάλη αξία φέτος, ειδικά με το πόσο ανταγωνιστικό ήταν αυτό το πρωτάθλημα. Ήταν μία δικαίωση. Άκουγα κάτι τρελά μετά την Ζίλινα, ότι δεν θα μπούμε εξάδα. Νομίζω ότι το καλοκαίρι και το ματς με την Πάφο ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές. Το ματς με την Πάφο μας βοήθησε όμως, να δούμε τι έφταιξε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν