Διευκρινίσεις Απόλλωνα για τη φιέστα και απάντηση για ανανέωση Χάμπου

Διευκρινίσεις για την φιέστα που λάβει χώρα στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φναούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος ενημέρωσε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πάνε για βαρκάδα.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε για τη φιέστα της Κυριακής ότι «γίνεται το αδιαχώρητο. Γίνεται χαμός στην μπουτίκ. Θα εξαντληθεί εντός της ημέρας η Δυτική και θα πάμε στην Ανατολική. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή. Δεν θα χωρέσουν όλοι στη Δυτική. Η θέαση του τελετουργικού θα είναι ακριβώς η ίδια και από τις δύο εξέδρες του Τσιρείου. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΕΚ για τη θετική της στάση ώστε να συναινέσει και η αστυνομία για την παραχώρηση της Ανατολικής. Όταν αποχωρήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ οι φίλοι του Απόλλωνα θα πάνε στο σημείο που θα είναι κοντά στην εξέδρα. Προσπαθούμε να διευθετήσουμε το οργανωτικό μέρος της φιέστας. Έχουμε κοντά στις 4000 εισιτήρια για την Ανατολική. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις όπως ο κόσμος παραμείνει στις θέσεις του για να είναι μια πραγματική φιέστα και να την απολαύσουμε ως πρωταθλητές. Περίπου 30 με 35 λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης θα μπορέσει να αρχίσει το πρόγραμμα. Καλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί τα αναμνηστικά του, να είναι ομοιόμορφα ντυμένος».

Σε ότι αφορά στο τελευταίο παιχνίδι, σημείωσε πως «είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια των προηγούμενων χρόνων, όμως είναι μπροστά στο κοινό μας. Απαλλαγμένοι από το άγχος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο».

Όσον αφορά στους εορτασμούς από τους ποδοσφαιριστές, είπε ότι «είναι εν πλω ανοιχτά της Λεμεσού με καταμαράν, θα διασκεδάσουν όπως τους αρμόζει».

Για το κατά πόσον θα παραμείνει ο Χάμπος Κυριάκου, είπε πως «το ξεκαθάρισε ο ίδιος με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες. Επιθυμεί να ψαχτεί για μια ευκαιρία στο εξωτερικό, ηλικιακά είναι η τελευταία του ευκαιρία. Αν μείνει στην Κύπρο ο Απόλλωνας είναι η επιλογή, κόντρα σε αυτά που ακούγονταν όλους αυτούς τους μήνες. Τα διαψεύδαμε αλλά δεν μας άκουγαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή