ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένη πολιτεία η Λεμεσός-Έκαναν ξανά τη νύχτα μέρα οι Φυγάδες

Στην πλατεία του Διοικητηρίου στη Λεμεσό κατέληξε η πορεία των πρωταθλητών, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα Πολεμίδια και πέρασαν από κεντρικά σημεία της πόλης, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες φίλους της ομάδας. 

Οι φίλοι του Απόλλωνα ξεχύθηκαν στους δρόμους όπου γιόρτασαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ακολούθησαν το ανοιχτό πούλμαν των πρωταθλητών έξω από το Διοικητήριο, εκεί όπου η νύχτα έγινε μέρα από τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα, τα οποία άναβαν με μεγάλη ταχύτητα. 

Η πόλη της Λεμεσού μοιάζει με μεθυσμένη πολιτεία και το τρελό πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, θα συνεχιστεί μέχρι πρωίας.

Οι πρωταγωνιστές, γιορτάζουν όπως φαίνεται μέσα από το φωτογραφικό υλικό με τον κόσμο τους και αγκαλιά με το τρόπαιο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πάρτι δεν σταματά στη Λεμεσό-Ο πυρσός του Χάμπου και η σαμπάνια του Φάνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης
Η προϊστορία μας με την Ουγγαρία στα Κύπελλα Ευρώπης
Η προϊστορία με ομάδες της Γεωργίας στην Ευρώπη
Η προϊστορία της Κύπρου με τη Σλοβενία στα Κύπελλα Ευρώπης