Καταγγέλλουν άθλιες συνθήκες στο Νοσ. Αθαλάσσας-«Ασθενείς κοιμούνται σε καναπέδες»

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, εξαιτίας της υπερπληρότητας και της υποστελέχωσης του νοσηλευτηρίου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών εξαγγέλλει σήμερα δίωρη στάση εργασίας των μελών της στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας μεταξύ των ωρών 12 μ. – 2 μ.μ.

Όπως αναφέρεται «η σημερινή στάση πραγματοποιείται μετά το ψεσινό περιστατικό στο οποίο ασθενείς υποχρεώθηκαν να κοιμηθούν σε καναπέδες γιατί δεν υπήρχαν κλίνες».

Η συντεχνία καταδικάζει αυτές τις ενέργειες οι οποίες «πλήττουν τον επαγγελματισμό του νοσηλευτικού προσωπικού και εκθέτουν σε κινδύνους τους ασθενείς». «Δεν είναι δυνατό να ζούμε τριτοκοσμικές καταστάσεις σε μια χώρα που διαλαλεί ότι είναι ευρωπαϊκή και διακηρύττει ότι προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της», καταλήγει η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.

Η συντεχνία θα μελετήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει την κορύφωση των μέτρων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»