Νέα δεδομένα για το μέλλον του Ρονάλντο-Απέρριψε πρόταση

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Daily Star να αποκαλύπτει ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δέχθηκε πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατέθεσε δελεαστική πρόταση στον Ρονάλντο, προκειμένου να μετακομίσει στην Φλόριντα και το MLS.

Όπως σημειώνει η Daily Star, ο Ρονάλντο απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι και μετά από συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ αποφάσισε να παραμείνει στο Old Trafford.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία και για την Τσέλσι, όμως οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισαν στον Ρονάλντο ότι βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χααγκ και ότι δεν είναι διαθέσιμος προς πώληση.

Η συζήτηση που είχε ο Ρονάλντο με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, τον έπεισε να παραμείνει στο Old Trafford και να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» τη νέα σεζόν.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Παρουσιάζεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλεξάντερ-Άρνολντ
Το Ουζμπεκιστάν προκρίθηκε στο Μουντιάλ και ο πρόεδρος της χώρας έκανε δώρο από ένα αυτοκίνητο στους παίκτες
Η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Γουλβς ενδιαφέρονται για τον Τσιμίκα
Σε προχωρημένες επαφές με τη Σεβίλλη ο Ματίας Αλμέιδα
Άναψε το πράσινο φως για Μπάγερν Μονάχου ο Νίκο Γουίλιαμς
Άντονι: Έπιασα πάτο, αλλά όλο αυτό με έκανε πιο δυνατό
Υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μασταντουόνο και παρουσιάζεται μετά το Μουντιάλ Συλλόγων
Οργισμένος ο Μέσι την είπε στον Χάμες για σχόλια στον τελικό του Κόπα Αμέρικα-«Μιλάς πολύ»
Κλείνει την πόρτα για Παυλίδη η Μπενφίκα-Θα αξιολογήσει μόνο πρόταση κοντά στη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων
Ο Γκιόκερες απείλησε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά για την Σπόρτινγκ-Ζητά επίμονα μεταγραφή