Αποκαλυπτικός ο Χριστοδούλου-«Δέχθηκα προτάσεις από ομάδες της Κύπρου»

Στην αποκάλυψη πως είχε δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Κύπρου, μετά από τη θητεία του στη Σεβάν, προέβη ο Πάμπος Χριστοδούλου.  

Μιλώντας στον Super Sport FM o Κύπριος τεχνικός ανέφερε πως δέχθηκε κάποιες προτάσεις για να παραμείνει στη χώρα μας, όμως θεώρησε όπως είπε, πως εκείνο το διάστημα δεν το ήθελε.

«Ήρθα στην Κύπρο, ήρθαν δύο-τρεις προτάσεις, που δεν τις αποδέχθηκα για διάφορους λόγους. Υπήρξε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στο Καζακστάν, που βρεθήκαμε πολύ κοντά, όμως ο εμφύλιος στη χώρα χάλασε την υπόθεση. Κάνω συνεχόμενα ταξίδια, θα ήθελα να δουλέψω στο εξωτερικό. Βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ, και στην Κύπρο υπάρχουν ποιοτικές ομάδες με ψηλούς στόχους, κοντά στη δική μου φιλοσοφία, που αν έρθει μία πρόταση, θα τη σκεφτώ σοβαρά. Είναι δύσκολο σαν Κύπριος να βρεις δουλειά στο εξωτερικό, να χτίσεις ένα βιογραφικό, ειδικά σε σχέση με προπονητές από άλλες χώρες. Είμαι ανοιχτός για ότι καλό έρθει και αναμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του