BINTEO: ʼγιο είχε μωρό από την Τουρκία που έπεσε από μπαλκόνι και έσκασε στην πλάτη περαστικού

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και δείχνει ένα μωρό να πέφτει από μπαλκόνι πρώτου ορόφου και να προσγειώνεται στην πλάτη ενός περαστικού στην Τουρκία!

Στο στιγμιότυπο -που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας- φαίνεται ο Ρούχι Άσκι που έχει σταματήσει έξω από ένα κατάστημα στην περιοχή Haci Ilyas στην πόλη Amasya και χαζεύει τη βιτρίνα.

Ξαφνικά ένα μωρό προσγειώνεται στην πλάτη του. Αυτός μην μπορώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, γυρνάει να δει τι τον χτύπησε και έκπληκτος αντικρίζει το ενός έτους παιδί να είναι δίπλα του, στο έδαφος.

«Ένιωσα έναν πόνο σαν να με χτύπησε κάποιος ανάμεσα στους ώμους και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως έπεσε από το μπαλκόνι κάποια γλάστρα και με βρήκε εκεί. Είπα μέσα μου ευτυχώς που δεν την έφαγα στο κεφάλι, και γύρισα να δω τι ήταν» είπε ο Ρούχι για το συμβάν.

Ο Ρούχι αμέσως πήρε αγκαλιά το παιδάκι και είδε ότι ήταν καλά απλά είχε λίγο αίμα στο στοματάκι του από την… ανώμαλη πτώση.

Οι γείτονες αμέσως κάλεσαν βοήθεια και ήρθε ασθενοφόρο, που οδήγησε το παιδί μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»