Έδωσε deadline στον ΑΠΟΕΛ να πληρώσει για Σαρφό ο Τορναρίτης

Παρέμβαση από τον Χριστόφορο Τορναρίτη, αναφορικά με τον μέλλον του Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναφέρει πως αν δεν τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες από τον ΑΠΟΕΛ για την αγορά του Σαρφό, ο Γκανέζος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.  

«Μέχρι τις 14 Ιουνίου αν δεν τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες του Σαρφό ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. 14 Ιουνίου είναι το deadline» αναφέρει ο Τορναρίτης.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ακόμη πληρώσει τον Ολυμπιακό, για το ποσό που απαιτείται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σαρφό και έτσι ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Λευκωσίας έδωσε deadline στους γαλαζοκίτρινους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια