Μεταγραφικές βόμβες που έσκασαν αλλά δεν έκαναν ακόμα θόρυβο

Οι ομάδες βρίσκονται σε πυρετό μεταγραφικών προσθηκών, ώστε να είναι έτοιμες για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, να ριχθούν στην μάχη του πρωταθλήματος. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μεταγραφικές βόμβες άρχισαν να πέφτουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, παρότι βρισκόμαστε ακόμη στον Ιούλιο.

Τα προηγούμενα χρόνια, μεταγραφικές εκπλήξεις προέκυπταν κυρίως προς τα τέλη του Αυγούστου, όταν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έμεναν χωρίς ομάδα και αποφάσιζαν να στρέψουν το βλέμμα τους προς την Κύπρο.

Φέτος, τέτοιες μεταγραφές, ίσως και λόγω της παρουσίας επενδυτών σε πολλές ομάδες, γίνονται από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Mια τέτοια περίπτωση είναι ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας, Μαρσίνιο, τον οποίο απέκτησε η Πάφος Fc. Ο ποδοσφαιριστής αξίζει σύμφωνα με το έγκυρο tranfermarkt, 1,5 εκατομμύρια ευρώ. 

 Σπουδαία μεταγραφή πέτυχε και η Ομόνοια, με την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σερίφ Τιρασπόλ. Ο Βραζιλιάνος, αξίζει 800 χιλιάδες ευρώ και έχει να επιδείξει σπουδαία επιτεύγματα σε ψηλό επίπεδο. Μένει να διαφανεί εάν στην Ομόνοια θα επιβεβαιώσει το βιογραφικό που τον συνοδεύει. 

Στον Άρη πέτυχαν την μεταγραφική έκπληξη, φέρνοντας στην Κύπρο τον Γιανίκ Γκομίς. Ο ποδοσφαιριστής, κοστίζει σύμφωνα με την ίδια σελίδα, 700 χιλιάδες ευρώ. 

Eπίσης, η Καρμιώτισσα, έκανε την μεταγραφική έκπληξη, αποκτώντας τον Τζόζεφ Χουσμπάουερ, που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Ανόρθωση. Ο πρώην Τσέχος διεθνής, αξίζει 500 χιλιάδες ευρώ. 

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση πέτυχε και ο ΑΠΟΕΛ, που απέκτησε τον Ματέο Σούσιτς, που αγωνιζόταν στην ρουμάνικη Κλουζ. Ο Βόσνιος διεθνής υπολογίζεται ότι αξίζει κοντά στις 900 χιλιάδες ευρώ. 

Tέλος, μεγάλη αξία έχει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, Ελ Χατζί Μπα, ο οποίος έχει χρηματιστηριακή αξία τις 600 χιλιάδες ευρώ. 

Αυτό που αναμένεται να διαφανεί, είναι κατά πόσον αυτοί οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όσοι θα έρθουν στο μέλλον θα πετύχουν και θα δικαιώσουν τις ομάδες για τις επιλογές τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια