Ανατροπή δεδομένων με Ουάρντα στην Ανόρθωση

Aνατροπή δεδομένων, αναφορικά με το μέλλον του Αμρ Ουάρντα και τη δεδομένη στιγμή φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Μπορεί πριν από μερικές ημέρες να εκδόθηκε το διαζύγιο και ο σύλλογος της Αμμοχώστου να αποχαιρέτησε τον 28χρονο άσο, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος το έχει ξανά σκεφτεί. 

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός φαίνεται να έχει ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και είναι θέμα χρόνου να πει το «ναι» σε νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση. 

Σε μια πρώτη επαφή των δύο πλευρών, ο Ουάρντα έδειξε θετικός, όμως εάν επιθυμεί το ενδεχόμενο παραμονής του θα πρέπει να απαντήσει άμεσα στην πρόταση της Κυρίας και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με τον φοίνικα στο στήθος. 

Υπενθυμίζεται ότι, δημοσιεύματα στα ελλαδικά Μέσα είχαν αναφέρει ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής κρατάει στα χέρια του δύο προτάσεις από κυπριακές ομάδες, με χρήματα που μαζί με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν ετησίως στις 500.000 ευρώ.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως με τη φυγή του από το Αντώνης Καράς, η διοίκηση της Ανόρθωσης ξεκαθάρισε πως ο Ουάρντα δεν θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην Κύπρο, πέραν από αυτήν.

Μάλιστα, πέραν από τις δύο προτάσεις, η Ζαμαλέκ, ομάδα στην οποία προτάθηκε ο Αιγύπτιος άσος τον απέρριψε και φαίνεται πως ο Ουάρντα έριξε κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Αιγύπτιος άσος είχε ζητήσει 600.000 ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου θεώρησε αρκετά υπερβολικό και ναυάγησαν οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις. 

Συνεπώς, στα τελευταία εικοσιτετράωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, όμως για την ώρα το σενάριο να παραμείνει στην Κυρία ο «Χαμπίμπι» είναι το επικρατέστερο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας