Οπαδός της Σάντος εισέβαλε και κλώτσησε τον τερματοφύλακα της Κορίνθιανς

Η Σάντος επικράτησε 1-0 της Κορίνθιανς στο "ασπρόμαυρο" ντέρμπι στο πλαίσιο της φάσης των "16" στο Κύπελλο Βραζιλίας, όπως η ήττα με 4-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς, της στοίχισε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν δύσκολο να ανατραπεί παρότι η Σάντος αγωνιζόταν στην έδρα της. Έτσι μετά το φινάλε του αγώνα, η δυσαρέσκεια στις εξέδρες ήταν έντονη.

Ένας οπαδός μάλιστα, τον γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, παραβιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας και έτρεξε προς το μέρος του τερματοφύλακα της Κορίνθιανς, Κάσσιο, για να τον κλωτσήσει.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας έσπευσαν αμέσως, συλλαμβάνοντας τον άντρα, ενώ όπως έγινε γνωστό οι Αρχές προχώρησαν σε οκτώ συλλήψεις.

Πηγή: sport24  

Δειτε Επισης

Φωτιά στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων – Σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ποιος θα το σηκώσει; Δες τις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus!
Το βίντεο της Μπράιτον με τη συνάντηση Κωστούλα με Τζίμα-«Ανυπομονώ να παίξουμε μαζί»
Έκλεισε το deal του αιώνα-Η Λίβερπουλ παίρνει τον Βιρτς με ποσό ρεκόρ στην ιστορία της Premier League
Η Τότεναμ ανακοίνωσε τον Τόμας Φρανκ
Πρώτος στόχος της Μπάγερν Μονάχου ο Νίκο Γουίλιαμς
Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Ματέους Κούνια
Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σανέ
Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Άρνολντ-«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
Ανακοίνωσε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε η Νάπολι