Απάντησε για την κριτική ο Σοφοκλέους-«Εμείς οι ίδιοι φτύνουμε τον εαυτό μας»

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας των γαλαζοκιτρίνων. 

«Αυτή η εκδήλωση έδωσε το μήνυμα ότι η ΑΕΛ μπήκε στη νέα εποχή. Όλοι μαζί μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε. Μας ενώνει το στίγμα της νέας εποχής για την ΑΕΛ. Το γήπεδο και πολλά άλλα δίνουν το στίγμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να είμαστε ο πρωταγωνιστής της νέας εποχής. Φίλαθλος σημαίνει ότι είμαι δίπλα στην ομάδα μου είτε πάει καλά, είτε όχι.

Εμάς μας ενδιαφέρει η ΑΕΛ, κανένας άλλος. Ήμασταν οι πρωτοπόροι για να γίνει το γήπεδο, όταν άλλοι αρνούνταν. Παλέψαμε και θα έχουμε επιτέλους την ευχαρίστηση να απολαύσουμε αυτό το στολίδι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είχε την πολιτική βούληση, την όρεξη και τη διάθεση για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Το γήπεδο ανοίγει και τώρα ανοίγει ο δρόμος για τους ΑΕΛίστες να συμμετέχουν στη νέα εποχή. Έγιναν μεγάλες υπερβάσεις απότη διοίκηση για να μπορεί ο ΑΕΛίστας να αγοράσει διαρκείας. Από παιδιά, συνταξιούχους μέχρι και ευάλωτες ομάδες. Τους ζητούμε να είναι παρόντες. Δεν γίνεται να λέμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και οι παίκτες μας να έχουν τέσσερα χρόνια να νιώσουν τον παλμό της κερκίδας και να παίζουν σαν φιλοξενούμενοι στο γήπεδο της ΑΕΛ.

Έκανε την υπέρβαση του το ΣΥΦΑΕΛ, μιλήσαμε για την κάρτα και είναι ξεκάθαρο ότι κάποια πολιτικά στερεότυπα δεν επιτρέπουν να φύγει η κάρτα φιλάθλου. Η μόνη που έκανε εισηγήσεις ήταν η ΑΕΛ, δεν ενδιαφέρεται κανένας. Η Αστυνομία νιώθει άνετα γιατί τα γήπεδα έγιναν εκκλησιές, οι υπόλοιποι επειδή εν ησυχίες. Πρέπει να επαναφέρουμε τον παλμό του γηπέδου, ο παλμός του ΑΕΛίστα. Να έρθει πίσω η πιο φανατική κερκίδα και να ανακτήσει τα σκήπτρα της. Πολύς κόσμος έγινε ΑΕΛίστας επειδή απολάμβανε αυτή την κερκίδα.

Ακούγονται πολλά ότι δεν υπάρχει επαγγελματισμός στην ΑΕΛ. Εμείς οι ίδιοι φτύνουμε τον εαυτό μας. Η κριτική είναι το πιο εύκολο πράγμα. Δεν είναι τυχαία που οι μισές ομάδες έχουν προσωπικό που δούλεψε στην ΑΕΛ».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε προπονητή, έχουμε τεχνικούς διευθυντές, εμείς ακολουθούμε. Όταν θέλεις καλούς παίκτες πρέπει να κάνεις υπομονή. Γίνεται δουλειά, δεν ανησυχούμε. Εμείς πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα είναι εκεί δυνατή για να πρωταγωνιστήσει».

Δειτε Επισης

Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Αρχίζουν τα έργα ανακαίνισης του οικήματος του ΑΠΟΕΛ
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»