ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά κοντά σε υποστατικά στη Λάρνακα-Φωτιά και δίπλα αυτοκινητόδρομο

Δύο μέτωπα πυρκαγιών ξέσπασαν σε Λάρνακα και Λευκωσία, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα ξέσπασε πυρκαγιά πλησίον των Δικαστηρίου Λάρνακας, κοντά σε υποστατικά και στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά μαίνεται στην οδό Ψηλορείτη πίσω από το Lidl, όπου καίγονται άχρηστα υλικά και ξηρά χόρτα σε χωράφι. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε και πάσσαλος της ΑΗΚ.

Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με ένα όχημα από τον Σταθμό Ορόκλινης (Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου). Τα αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Φωτιά και δίπλα στον αυτοκινητόδρομο

Στην δεύτερη περίπτωση, πυρκαγιά ξέσπασε πλησίον του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, στο ύψος του Τσερίου, όπου διεξάγονται οδικά έργα. 

Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, σε άλλη ανάρτησή του στο Twitter, η πυρκαγιά οφείλεται σε χρήση εργαλείου παραγωγής σπινθηρισμών από τον ιδιοκτήτη και για κατάσβεσή της, μετέβησαν στο χώρο τρία πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία την έθεσαν υπό έλεγχο. Από τη φωτιά καταστράφηκαν άχρηστα ξύλα και δύο ακινητοποιημένα οχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»