Από την Ομόνοια 29Μ στον Απόλλωνα

Η Ομόνοια 29Μ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Απόλλωνα για παραχώρηση του τερματοφύλακα Γιώργου Λοΐζου.  

«Το Σωματείο μας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού για παραχώρηση του τερματοφύλακα της ομάδας μας Γιώργου Λοϊζου.

Οι γαλανόλευκοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή και ήταν επιθυμία και του ίδιου να συνεχίσει στους πρωταθλητές Κύπρου», αναφέρουν οι πράσινοι.

Προσθέτοντας πως «αφού τα βρήκαμε σε όλα με την ομάδα της Λεμεσού και σεβόμενοι την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο για όσα πρόσφερε στο Λαϊκό μας Σωματείο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό αλλά και στην προσωπική του ζωή».

Δειτε Επισης

Στην πόρτα της εξόδου από την Ίντερ ο Ταρέμι
Η Γιουβέντους χρυσώνει τον Γκιόκερες
Ορεξάτη η Τσέλσι, έκανε το χρέος της κόντρα στην LAFC μπροστά σε… άδειες εξέδρες
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο
Ο Μουρίνιο συμφώνησε με τον Γουόκερ
Μάχη Μίλαν και Νάπολι για τα μάτια του Νούνιες-Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ
Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 14 μέλη της Σαλερνιτάνα