ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε διαρκείας με Αρτυματά η Ανόρθωση

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωστάκη Αρτυματά, ανακοίνωσε η Ανόρθωση. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάζει τον αρχηγό της να αναφέρει, «εδώ είναι η θέση μου. Η δική σου;». 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ανόρθωσης:

Με σεβασμό στο παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα και θέλει τον περήφανο κόσμο της στο πλευρό της! Γιατί η θέση του κάθε Ανορθωσιάτη είναι στο «Α. Παπαδόπουλος», το «σπίτι» μας.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας 2022-23 θα ξεκινήσει την Τρίτη 5/7 στις 15:00 τόσο ηλεκτρονικά (www.anotickets.com ) όσο και στις μπουτίκ της ομάδας μας σε Λάρνακα και Λεμεσό και θα γίνει σε τρεις φάσεις.

5/7-3/8: Δικαίωμα των κατόχων διαρκείας 2021-22 να ανανεώσουν τις κάρτες τους με έκπτωση 10%. Φέτος θα ισχύσει και ειδική κατηγορία κατόχων διαρκείας πενταετίας (2017-22) που θα μπορούν να ανανεώσουν με έκπτωση 20%.

4/8-6/8: Δικαίωμα μετακίνησης σε θέσεις που είναι ελεύθερες.

Από τις 8 Αυγούστου η διάθεση θα είναι ελεύθερη.

Παράλληλα, εγκαινιάζουμε φέτος και την κάρτα προνομίων με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σε κατοπινό στάδιο.

Όλες οι λεπτομέρειες, τιμοκατάλογος και προνόμια μπορείτε να δείτε στην αναλυτική παρουσίαση των καρτών διαρκείας 2022-23.

 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας