Σκέψεις για κάμερες στα αποδυτήρια των ομάδων στο Μουντιάλ

Τρόπους να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του τηλεθεατή ψάχνει η FIFA, αφού υπάρχουν σκέψεις για τοποθέτηση καμερών στα αποδυτήρια των ομάδων για να έρχονται εκείνοι πιο κοντά με τους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «rmcsport», η FIFA κάνει σκέψεις για την εγκατάσταση καμερών στα αποδυτήρια των ομάδων στα γήπεδα του Μουντιάλ του Κατάρ σε μία προσπάθεια να βελτιώσει όσο περισσότερο γίνεται την εμπειρία του τηλεθεατή.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει αυτές να καταγράφουν στιγμές των παικτών και των προπονητών από τα αποδυτήρια κι αυτές αργότερα να προβάλλονται είτε live τη στιγμή που συμβαίνουν είτε μεταγενέστερα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί στο ποδόσφαιρο να μην είναι συνηθισμένο, όμως σε άλλα αθλήματα, όπως στο ράγκμπι, συμβαίνει κατά κόρον.

Μία πηγή που βρίσκεται κοντά στους διοργανωτές είπε:

«Είναι ένα πρότζεκτ που βρίσκεται στον σωστό δρόμο, αλλά ακόμα όχι εντελώς εφαρμόσιμο. Θα είναι μεγάλο ρίσκο να εφαρμοσθεί στο Μουντιάλ του Νοεμβρίου στο Κατάρ».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Πρώτος στόχος της Μπάγερν Μονάχου ο Νίκο Γουίλιαμς
Επίσημα στη Γιουνάιτεντ ο Ματέους Κούνια
Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σανέ
Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Άρνολντ-«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
Ανακοίνωσε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε η Νάπολι
Ο Ματίας Αλμέιδα φαβορί για τον πάγκο της Σεβίλλης
Πέθανε ο φίλαθλος που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Φινλανδία και Πολωνία
Παρουσιάζεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλεξάντερ-Άρνολντ
Το Ουζμπεκιστάν προκρίθηκε στο Μουντιάλ και ο πρόεδρος της χώρας έκανε δώρο από ένα αυτοκίνητο στους παίκτες
Η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Γουλβς ενδιαφέρονται για τον Τσιμίκα