Στον Απόλλωνα και ο Χοσέ Ρέθιο

Mετά την ανακοίνωση για την συμφωνία με τον Nταβίντ Καταλά, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και την καταρχήν συμφωνία με τον Χοσέ Ρέθιο.  

Όπως αναφέρει η ομάδα της Λεμεσού, ο 31χρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Η ανακοίνωση

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Jose Luis Garcia del Pozo, Recio (11/01/1991) μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο 31χρονος γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1991 στη Μαλάγα κι αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο Ρέθιο ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μάλαγα στην οποία πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2010.

Τον Ιανουάριο του 2013 ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γρανάδα για μιάμιση σεζόν και συμμετείχε σε 47 αγώνες πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Μαλάγα όπου παρέμεινε μέχρι το 2018 και συμπλήρωσε συνολικά 152 συμμετοχές πετυχαίνοντας δέκα γκολ και στις δύο του θητείες στους κυανόλευκους.

Ακολούθως ο Ρέθιο πήρε μεταγραφή στη Λεγανές στην οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (2018-2020 και 2021-2022) σημειώνοντας 68 συμμετοχές και ένα γκολ ενώ στο μεσοδιάστημα (2020-21) αγωνίστηκε ως δανεικός στην Εϊμπάρ καταγράφοντας 20 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο έμπειρος μέσος σε 12 χρόνια καριέρας αγωνίστηκε μόνο σε τέσσερις ομάδες μετρώντας 242 συμμετοχές στη La Liga και 23 στη La Liga 2 ενώ διετέλεσε αρχηγός στις Μάλαγα και Λεγανές.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και επίσημα εποχή Καταλά στον Απόλλωνα

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση
Σαρφό: Νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ