Έριξε δίκτυα στην Πολωνία για να καλύψει το κενό του Μιχαήλ η Ανόρθωση

Δίκτυα για την απόκτηση του Φίλιπ Μαΐτσχροβιτς, έριξε η Ανόρθωση, για να καλύψει το κενό του Νεόφυτου Μιχαήλ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προετοιμασία της ομάδας και θα χάσει μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. 

Ο Μαΐτσχροβιτς είναι μόλις 22 ετών και αγωνίζεται στην Ραντόμιακ, ομάδα με την οποία η Ανόρθωση έδωσε φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. 

Ο τερματοφύλακας των Πολωνών έχει ύψος 1,94 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κρακοβία. Το 2020 πήρε μετεγραφή στην Ραντόμιακ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. 

Σημειώνεται ότι φέτος, αγωνίστηκε σε ένα αγώνα, στη νίκη επί της Λέχια Γκντάνσκ με 4-1, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 34 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας