Τα λεφτά που πήρε και τα λεφτά που έχασε ο ΑΠΟΕΛ με τον αποκλεισμό του

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να άγγιξε το ποδοσφαιρικό θαύμα παίρνοντας την πρόκριση απέναντι στην Τζουγκάρντεν, που θα του χάριζε ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο τα γκολ των Άντερσον και Ασορό στέρησαν από τους γαλαζοκίτρινους τον μποναμά χρημάτων στα ταμεία τους.

Ως εκ τούτου, ο ΑΠΟΕΛ θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, από τους προκριματικούς του Κόνφερενς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο ΑΠΟΕΛ θα λάβει εκατό χιλιάδες για κάθε ένα από τους τρεις προκριματικούς της διοργάνωσης και άλλες 750 χιλιάδες ευρώ για τον αποκλεισμό στα πλέι οφ.

Έτσι οι γαλαζοκίτρινοι θα λάβουν ένα ποσό της τάξης του 1,050,000 ευρώ. Εάν και εφόσον προκρινόταν ο ΑΠΟΕΛ θα λάμβανε  €2,940,000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ο Ερυθρός Αστέρας πληρώνει τέσσερα εκατομμύρια για τον Μπαμπίκα
«Έχουμε ένα ανύπαρκτο ΚΟΑ που η έγνοια του είναι ο ΑΠΟΕΛ, άτομα της UEFA ανησυχούν με την κατάσταση στην ΚΟΠ»
Κλείνει στον Άρη ο Δώνης-Σε πρώτο πλάνο Γαλανόπουλος και Αθανασιάδης
Ικανοποίηση ΠΑΣΠ για ενημέρωση Υπουργείου Εργασίας προς ΚΟΠ για τον κατώτατο μισθό ποδοσφαιριστών
Επικοινώνησαν Παπασταύρου και Λοϊζίδης με φόντο την προεδρία της ΚΟΠ-Αγεφύρωτες οι διαφορές τους
Έριξε δίκτυα για τον Λόβρε Ρόγκιτς η Ανόρθωση
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για τους Χάμπο Κυριάκου και Γουήλερ
Η αρχική πρόταση της Ομόνοιας για αλλαγές στην ΚΟΠ και δημιουργία Λίγκας
Ήττα της Εθνικής στο Βουκουρέστι-Δέχθηκε δύο τέρματα σε τρία λεπτά
Δίνει άμεση ρευστότητα στο ΑΠΟΕΛ η επενδυτική πρόταση από Βραζιλία-Τι αποφάσισε το Δ.Σ.της εταιρείας