Αλύγιστη η Δόξα στην Αρένα κράτησε άσφαιρη την ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Δεν κατάφερε να λυγίσει την την μαχητική Δόξα και έμεινε στο 0-0 στην Αρένα η ΑΕΚ, η οποία μπήκε με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα. 

Η ομάδα της Λάρνακας είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, όπως ευκαιρίες είχε και η Δόξα, όμως τόσο ο Πίριτς όσο και ο Σισκόφσκι ήταν ανίκητοι, κρατώντας απαραβίαστες τις εστίες τους.

Το προφίλ του αγώνα:

Kαλύτερα μπήκε στο γήπεδο η ΑΕΚ, η οποία έψαξε ένα γρήγορο γκολ για να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως η Δόξα λειτούργησε άψογα αμυντικά το πρώτο εικοσάλεπτο, κρατώντας το μηδέν παθητικό.

Πέναλτι ζήτησε η ΑΕΚ, στο 12ο λεπτό του αγώνα. Μετά από μακρινή μπαλιά προς την εστία της Δόξας, η μπάλα φαίνεται να χτυπά στο χέρι ποδοσφαιριστή της προσφυγικής ομάδας, πριν φθάσει στον Ρόμο. Αμέσως οι παίκτες της ΑΕΚ φώναξαν για πέναλτι, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τελικά, όπως φάνηκε στην επαναληπτική προβολή, υπήρχε παράβαση, αλλά ήταν εκτός περιοχής και δεν μπορούσε να παρέμβει το VAR.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία έχασε στο 26ο λεπτό του αγώνα  η ΑΕΚ, για να ανοίξει το σκορ, με τον Ρόμο.

Ο παίκτης της ΑΕΚ πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και ταχύτατα βρέθηκε απέναντι στον Σισκόφσκι. Το πλασέ του Ρόμο δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Δόξας να απομακρύνει την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 57′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Ασάντε, ο οποίος έφυγε απέναντι στον Πίριτς και πλάσαρε με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να αποκρούει. Ακολούθως, η μπάλα χτύπησε στον Μιλίτσεβιτς και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε σουτ του Μάμα, που έδιωξε με δυσκολία ο Σισκόφσκι.

Στο 62′, η Δόξα προσπάθησε και πάλι να πετύχει το πρώτο της γκολ, όμως το σουτ του Κέρλα, αποκρούστηκε πάνω στη Γραμμή από τον Ρόμο.

H ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΚ: Πίριτς, Κάσας, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Εγγλέζου (63′ Φαράζ), Λέντες, Μάμας, Γκάμα (63′ Άλτμαν), Γκιούρσκο, Τρισκόφσκι (79′ Ολατούντζι), Ρόμο (63′ Λόπες).

Δόξα: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Mεσάν, Κέρλα, Κοβάσεβιτς, Μπένι, Τραιτσέφσκι, Φασουλιώτης (46′ Ασάντε), Ίλιτς (62′ Ασαμόα), Τιντζανί (74′ Μέσκα), Σαντίκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»