BINTEO: Έβαλε γύρω του φωτιές και κέρδισε την Ομόνοια με ανατροπή ο Απόλλωνας

Σπουδαία νίκη πήρε ο Απόλλωνας κόντρα στην Ομόνοια, την οποία κέρδισε 2-1 με ανατροπή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο Τσίρειο Στάδιο. 

Οι πράσινοι αν και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, η συνέχεια ήταν για τον Απόλλωνα, αφού αν και έχασε ένα πέναλτι, εντούτοις κατάφερε να πετύχει άλλα δυο τέρματα και να πάρει με το τελικό σφύριγμα το τρίποντο. 

Το προφίλ του αγώνα: 

-Κεφάλι στο σκορ κατάφερε να πάρει η Ομόνοια, από το σημείο του πέναλτι. 

Συγκεκριμένα, στο 11', μετά από κάθετη Κασάμα στον Ανσαριφάρντ, ο επιθετικός των πρασίνων βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Γιοβάνοβιτς, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. 

Την εκτέλεση, ανέλαβε ο Μπρούνο, ο οποίος από τα ένδεκα βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 14'. 

Δείτε το γκολ:

-Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Πίττα στο 25' να πλασάρει τον Φαμπιάνο και την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι της Ομόνοιας. 

-Την τεράστια ευκαιρία να φέρει το ντέρμπι στα ίσα απώλεσε ο Απόλλωνας στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. 

Μετά από πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Λεμεσού, ο Ιωάννης Πίττας ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Φαμπιάνο. 

Δείτε το πέναλτι:

-Το ντέρμπι στα ίσα έφερε στην επανάληψη του αγώνα ο Απόλλωνας.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολ, ο Πίττας με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 63'. 

Δείτε το γκολ: 

Tα κάτω-πάνω έφερε στο Τσίρειο ο Απόλλωνας, ο οποίος στο 83' έφθασε στην ολική ανατροπή, με τον Ζράντι με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. 

Δείτε το γκολ:

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Απόλλων (Ντ.Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Πεϊμπέρνς, Β.Γιοβάνοβιτς (46' Φιλιώτης), Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Χάμπος (67' Ζράντι), Σαχάρ (58' Ογκέντα), Μπα (67' Ρέθιο), Γιόστεν (80' Αλεσάμι), Πίττας.

-Στον πάγκο: Δημητρίου, Πεϊσότο, Αρτυματάς, Φιλιώτης, Καμπράλ, Αλεσάμι, Ντανίλο, Ογκέντα, Ρέθιο, Ζράντι, Πινακάς.

Ομόνοια (Ν.Λένον): Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Μάθιους, Λανγκ, Γιούστε, Μίλετιτς, Κασάμα (73' Παπουλής), Χαραλάμπους (61' Κούσουλος), Μπασιρού, Μπρούνο (73' Λοΐζου), Ανσαριφάρντ (61' Μπέζους).

-Στον πάγκο: Ουζόχο, Παναγή, Ψάλτης, Κίτσος, Κούσουλος, Μιξ, Παπουλής, Λοϊζου, Μπάρκερ, Ζαχαρίου, Μπέζους, Χούπερ.

Κίτρινες: Β.Γιοβάνοβιτς, Χαμάς / 

Διαιτητής: Kolaric Patrik

Α' Βοηθός Διαιτητής: Mihalj Ivan

Β' Βοηθός Διαιτητής: Novosel Kristijan

4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Pejin Tihomir

AVAR: Saric Kruno

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας