Νέα τραγωδία… Νεκρός ο 64χρονος Σωτήρης, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων

Σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Σωτήρης Αντωνίου, 64 ετών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στη 1.50 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή Παλλουριώτισσας, όπου ο 64χρονος εργαζόταν σε υπό ανακαίνιση κατοικία. Στην προσπάθεια του να κατεβεί από κινητή αλουμινένια σκάλα, από την ταράτσα κατοικίας που βρίσκεται δίπλα στην υπό ανακαίνιση κατοικία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 64χρονος έπεσε στο έδαφος από ύψος τεσσάρων μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα ασθενοφόρου, καθώς και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας. Στη σκηνή διενήργησε αυτοψία Ιατροδικαστής, ενώ λειτουργός του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας, διενήργησε εξετάσεις, σε συνεργασία και με μέλη της Αστυνομίας.

Τα αίτια θανάτου του 64χρονου και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»