Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με ναρκωτικά-Χειροπέδες σε πέντε άτομα

Στη σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, τα ξημερώματα σήμερα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 36χρονος με συνοδηγό 21χρονο, σε περιοχή της Λεμεσού. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 21χρονου, ποσότητα ηρωίνης βάρους 33 γραμμαρίων περίπου και μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι και οι δύο, διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διαμένουν οι δύο ύποπτοι, με ακόμη τρία πρόσωπα ηλικίας 22, 21 και 34 ετών στη Λεμεσό. Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις επίσης διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 12 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 5,590 ευρώ σε χαρτονομίσματα και το χρηματικό ποσό των 3,510 ευρώ σε νομίσματα.

Οι πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν στη συνέχεια με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»