Με Χάμες Ροντρίγκες η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ʼρη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης, με τον Κάρλος Κορμπεράν να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρόλευκων.  

Συγκεκριμένα η "βόμβα" των Πειραιωτών, Χάμες Ροντρίγκες, είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή, όπως και οι δύο ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, ο Ντιαντιέ Σαμασέκου και ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Σισέ, ο Μπουχαλάκης, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Να σημειωθεί πως στις επιλογές του Κορμπεράν βρίσκεται και ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Με Καρέτσα κόντρα στη Σκωτία, αυτή είναι η αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την Εθνική Ελλάδος
Ρομπέρτο: «Περήφανος πολύ που είμαι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού»
Η Σελέν Ερντέμ αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, παραιτήθηκε ο Σίμος
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο Πειραιάς πήρε «φωτιά» για τα 100α γενέθλια του Ολυμπιακού
Η δήλωση των Αγγελόπουλων για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού-«Ένας αιώνας θριάμβων σαν παραμύθια…»
Η νύχτα μέρα στον Πειραιά για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού-Γιορτή και κάτω από την Ακρόπολη
Απίστευτο σκηνικό-Αλεξιπτωτιστής προσγειώθηκε μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα
Η ανάρτηση με το υπέροχο εικαστικό της σελίδας «433» για τα 100ά γενέθλια του Ολυμπιακού
Ηλιόπουλος: «Θα δώσω τα πάντα για να πάμε την ΑΕΚ ακόμα πιο ψηλά»
Η γιορτή για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ - Η παρακάμερα του αγώνα με την Παρτίζαν