Δεδομένες οι αλλαγές στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ-Ποιοι διεκδικούν φανέλα βασικού

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, θα επιδιώξει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο στάδιο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας προέρχεται από την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Άρη και θέλει να πάρει τη νίκη, που θα ανεβάσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και θα φέρει χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα ο Σωρφόνης Αυγουστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάγκλιτσα και Σούσιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Αντιθέτως, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο ο Τάσος Δώνης να είναι στους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ελλαδίτη, να παίρνει και αγωνιστικά λεπτά στο αυριανό παιχνίδι.

Παράλληλα, αλλαγές στο αρχικό σχήμα θεωρούνται δεδομένες. Στην άμυνα, αναμένεται να επανέλθει ο Φεράρι, ενώ η τριάδα Τσεπάκ, Κρέσπο και Καρώ δεν αλλάζει.

Στη μεσαία γραμμή, ο Σατσιάς διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Σαρφό, Κοσταντίνοφ και Βιγιαφάνες. Επιπλέον, η λογική λέει ότι ο Ντάλσιο θα μείνει στον πάγκο για πρώτη φορά.

Στο αριστερό φτερό της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μαρκίνιος, ενώ δεξιά διεκδικούν θέση οι Θεοδώρου και Μορέιρα, με τον Εντονγκαλά πολύ πιθανόν να μένει στον πάγκο.

Όσον αφορά τον επιθετικό, θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του Κβιλιτάια, εάν μπορεί να αρχίσει βασικός. Σε αντίθετη περίπτωση, τότε ίσως κληθεί ο Μπλουμ να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό