ΒΙΝΤΕΟ: Σόκαρε την ΑΕΛ και έκανε μεγάλη έκπληξη στο Τσίρειο το Παραλίμνι

Ένα τεράστιο τρίποντο πήρε η Ένωση, η οποία κέρδισε την ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο στάδιο, με σκορ 0-1. 

Χρυσός σκόρερ για τους βυσσινί ήταν ο Ονησίφορος Ρουσιάς στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τη νίκη της, η Ένωση ανέβηκε στους τρεις βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ παραμένει καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Το προφίλ του αγώνα:

Mε παιχνίδι κατοχής και υπομονής επιχείρησε να χτυπήσει την Ένωση η ΑΕΛ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν κατάφεραν να βρουν σπουδαίες ευκαιρίες για να απειλήσουν τους βυσσινί, οι οποίοι με τη σειρά τους επιχείρησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις.

Στο 13' η ΑΕΛ κατάφερε να δημιουργήσει μια πρώτη καλή ευκαιρία με τον Τσέποβιτς, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας Κόστιτς απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε ακόμα περισσότερο την Ένωση και έφτιαξε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια, αφού οι αμυντικοί της Ένωσης κατάφεραν να βγάλουν καλές άμυνες και να ανακόψουν τους επιθετικούς της ομάδας της Λεμεσού.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Ένωσης βγήκαν μπροστά και έψαξαν να σκοράρουν, βάζοντας σε μπελάδες την ΑΕΛ, ωστόσο σε όσες ευκαιρίες βρήκαν, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Από την άλλη η ΑΕΛ είχε τις δικές τις ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η Ένωση κατάφερε τελικά να σκοράρει στο 72ο λεπτό με τον Ρουσιά. Ο επιθετικός της Ένωσης πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο και αφού διένυσε αρκετή απόσταση βρέθηκε απέναντι στον Μούριελ, πλασάρωντάς τον εύστοχα για το 0-1.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΛ: Μουριέλ, Παντελή (70′ Φραντζής), Τεϊσέιρα, Μπάστο, Ντζιαλμά, Ζντραφκόσκι (46′ Παπαφώτης), Κοντινέλα (61′ Σις), Τσιμπόλα, Μιραλάς, Κάσα (69′ Κάσα), Τσέποβιτς (61′ Μπεραχίνο)

Παραλίμνι: Κόστιτς, Κοτσώνης, Χριστοφή, Eχμάν, Σίλβα, Κωνσταντίνου (86′ Κορώνιας), Κατσιάρης (70′ Μαυρουδής), Βούκσεβιτς, Μέιρα (70′ Λουσέρο), Λαμί (62′ Boυτσέκοβιτς), Ρουσιάς (85′ Mιχαΐλοβιτς).

Δειτε Επισης

Bαριά ήττα για την Εθνική Κ-17 από την Τσεχία στην πρεμιέρα του EURO
Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ