Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον άτυχο Χρίστο-Καταλείπει εξάχρονη κόρη

Τη Δευτέρα θα τελεστεί η κηδεία του 54χρονος Χρήστου Αδάμου, που έσβησε γύρω στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που οδηγούσε το όχημά του, στη Σωτήρα Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσβησε στο τιμόνι 54χρονος Χρίστος Αδάμου

Σύμφωνα με το Κόμμα για τα Ζώα, η κηδεία του άτυχου 54χρονου θα τελεστεί στις 16:30 από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στη Σωτήρα. Στην ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα ζώα σημειώνει ότι τόσο το κόμμα όσο και η πολιτική επιτροπή θα παρευρεθούν σύσσωμοι.

«Καλούμε τον φιλοζωικό κόσμο και τους ευαίσθητους πολίτες όπως παρευρεθούν για να δώσουν το ύστατο χαίρε σε αυτό τον υπέροχο άνθρωπο ο οποίος αφιέρωσε όλη του την ζωή στα θέματα ευημερίας, προστασίας και τα δικαιώματα των ζώων».

Απευθύνουν παράλληλα έκκληση όπως γίνονται εισφορές στην είσοδο της εκκλησίας υπέρ της εξάχρονης κορούλας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 54χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε περιτείχισμα οικίας.

Ακολούθως, στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Aπό τις προκαταρτικές εξετάσεις δεν φαίνεται να φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ εκ πρώτης όψεως ο θάνατος του άτυχου Χρίστου, επήλθε από παθολογικά αίτια.

Τα αίτια θανάτου του 54χρονου, αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»