Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τροχαίο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Δύο οδηγοί νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ, στη Λεμεσό. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των δύο, είχε στον οργανισμό του ποσοστό αλκοόλης πέντε φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11μ.μ. χθες, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό. 27χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να ανέβει στην κτιστή διαχωριστική νησίδα του δρόμου, να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 45χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.  

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε ο 45χρονος, υπέστη κάταγμα στέρνου, ενώ ο 27χρονος φέρει κατάγματα δεξιών πλευρών.

Στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχο αλκοόλης, κατά τον οποίο ο 27χρονος εντοπίστηκε θετικός, ενώ ο 45χρονος είχε μηδενική ένδειξη. Ακολούθως ο 27χρονος υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 114μg%, αντί 22μg%.

Τα αίτια της οδικής σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»