Απαντούν οι Απολλωνίστες για τα επεισόδια-«Οι πέτρες ήταν από το αρτοποιειο;»

Με την ίδια γλώσσα απάντησαν στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ οι οπαδοί του Απόλλωνα, μετά τη συμπλοκή τους το πρωί της Κυριακής στο μνημόσυνο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, κατηγορώντας τους ότι δεν λένε αλήθεια και διαμηνύοντας ότι είναι ανεπιθύμητοι στη Λεμεσό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε την "ανακοίνωση" των βουτυροχλεχλέδων εκ Λευκωσίας και πραγματικά έχουμε μείνει άναυδοι. Οφείλουμε λοιπόν στους εαυτούς μας αλλά και στον ΑΡΧΗΓΟ να απαντήσουμε και να βγάλουμε προς τα έξω το τι πραγματικά έγινε, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, δεν υπάρχει μισή αληθής λέξη στα όσα έγραψαν.

Πριν τοποθετηθούμε όμως για το σημερινό, ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στις πράξεις αυτών των "κυρίων" και ας δούμε το αντίκτυπο που είχαν στην κοινωνία και το οπαδικό κίνημα.

11/12/2017: Την στιγμή που οι αρμόδιοι προσπαθούσαν για χρόνια να εφαρμόσουν την περιβόητη "κάρτα φιλάθλου" χωρίς να έχουν όμως κάποια βάσιμη αιτία, που καθιστούσε το έργο τους δύσκολο εώς και ακατόρθωτο, τα καθοδηγούμενα πιονάκια του συστήματος μπαίνουν στο παιχνίδι για να βοηθήσουν στην εφαρμογή του σχεδίου. "Τυχαία" άνοιξε η κερκόπορτα του Τσιρείου, και με τα επεισόδια που διέπραξαν εντός του γηπέδου, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο των νταβαντζήδων τους, με αποτέλεσμα να εισέλθουμε κι επίσημα στην εποχή της κάρτας φιλάθλου.

30/10/2022: Μετά από την 4χρονη αποχή μας από τα γήπεδα, αποχή την οποία αυτοί έσπασαν, παρά τις κοινές και συντονισμένες προσπάθειες ολόκληρου του οπαδικού κινήματος για τροποποίηση του τρομονόμου, η πολιτεία προσπαθεί να προωθήσει ένα νέο μέτρο, αυτό της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών. Την συνταγή την ήξεραν, γι' αυτό και τα υπαλληλάκια έπιασαν πάλι δουλειά. Στο μεταξύ μας παιχνίδι λοιπόν, και πάλι στο Τσίρειο, μετά την καθυστερημένη άφιξη τους στο γήπεδο, τα υπαλληλάκια πάλι εισέβαλαν εντός αγωνιστικού χώρου, νομίζοντας πως θα την γλίτωναν... Η κατάληξη γνωστή, με τους stewards να τους κουβαλούν στους ώμους. Δεν τους ένοιαξε βέβαια και πολύ αφού την αποστολή τους την έφεραν εις πέρας. Έκτοτε ζούμε την κάθε μας εκδρομή, σαν να είναι και η τελευταία.

Ερχόμαστε λοιπόν στα σημερινά... Παρά το γεγονός πως τα καλομαθημένα του συστήματος κάθε χρόνο στο μνημόσυνο εισέρχονται στον χώρο του κρησφυγέτου από νωρίς, λαμβάνοντας θέση στη Νότια πλευρά και παρά το γεγονός πως από την αρχή της βδομάδας από πλευράς μας έγινε κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του μνημοσύνου του ΔΙΓΕΝΗ, φέτος αποφάσισαν να καταφθάσουν γύρω στις 10:30, ρίχνοντας πυροτεχνήματα να "στείλουν το μήνυμα πως έφθασαν".

Με την είσοδο των εντεταλμένων του συστήματος στον χώρο του κρησφυγέτου, ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο στο σημείο που πάντα βρισκόμαστε (είσοδος κρησφυγέτου). Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ, σεβόμενοι τον χώρο και τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ, βγήκαμε μπροστά για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ένταση και καλώντας τους να περάσουν από δίπλα.

Έλα που όμως τα καθοδηγούμενα ανθρωπάκια του συστήματος είχαν την απαίτηση να φύγουμε εμείς από την θέση μας, για να περάσουν από μέσα μας. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΣΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ, ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ!

Ήρθαν λένε χωρίς όπλα. Ας μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται, ενώ μόλις βγήκατε εκτός κρυσφηγέτου, οι πέτρες να άρχισαν να πέφτουν βροχή; Μάλλον εμφανίστηκαν ουρανοκατέβατες μπροστά σας εκείνη την στιγμή εε; Ή μήπως τις πουλούσε το αρτοποιείο απέναντι; Μάλλον οι τηλεκατευθυνόμενοι φλώροι τα pepper sprey τα έχουν καθημερινά στις βαλιτσούλες τους μπας και τους την πέσει κανένας νταής στον δρόμο και έχουν προβλήματα, γι' αυτό και λογικά δεν το αναφέρουν.... Να μην αναφέρουμε τους λοστούς, τα μαχαίρια και τα teaser. "Έτυχε" να τα έχουν πάνω τους και αυτά....

Για άλλη μια φορά λειτουργάτε ως το αποκούμπι του συστήματος. Είναι γνωστό ότι τα πιάνετε εδώ και χρόνια. Το ερώτημα είναι αυτή τη φορά από ποιους και πόσους τα αρπάξατε;

Μήπως από τη πολιτεία που ψάχνει αφορμή για να στοχοποιήσει το οπαδικό κίνημα και να βάλει οριστική ταφόπλακα στις μετακινήσεις των οπαδών; Ή μήπως από εκείνους που θεωρούν τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή ανάξιο κάθε είδους τιμής;

Ήσασταν, είστε και θα είστε για πάντα η ντροπή των οπαδών ρε τσόγλανοι. Στην ΛΕΜΕΣΟ θα είστε πάντα ανεπιθύμητοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αντίδραση των ΑΠΟΕΛιστών μετά τα επεισόδια στο μνημόσυνο του Γρίβα-«Ντράπηκε και η ντροπή»

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό