Ο Ντάνι Άλβες είπε ψέματα γιατί φοβήθηκε να αποκαλύψει πως ήταν άπιστος στη γυναίκα του

Ο Ντάνι Άλβες εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές και σύμφωνα με το Antena3 ζήτησε από τον δικηγόρο του να μεταφέρει στους δικούς του ανθρώπους την επιθυμία του να μην τον επισκεφτούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα αισθάνεται ντροπιασμένος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς είναι κρατούμενος με την κατηγορία του βιασμού 23χρονης γυναίκας και δεν θέλει η οικογένειά του να τον δει.

Ο 39χρονος, που προσέλαβε τον δικηγόρο του Λιονέλ Μέσι, Κριστόμπαλ Μαρτέλ, μίλησε για πρώτη φορά μαζί του την Παρασκευή (27/1).

Ένας από τους λόγους που έπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του ήταν, όπως ανέφερε ο δικηγόρος, ο φόβος του να αποκαλυφθεί πως δεν ήταν πιστός στη γυναίκα του. Γι' αυτό και αρχικά, δήλωσε πως δεν γνώριζε τη νεαρή γυναίκα.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτική σύγκρουση ποδοσφαιριστών στη Σερβία
Πρόκριση στο ρελαντί για την Τσέλσι απέναντι στην Κοπεγχάγη, πέρασε θριαμβευτικά στους «8» η Μπέτις
Ο Φερνάντες υπέγραψε την πρόκριση της Γιουνάιτεντ επί της Σοσιεδάδ
Οι διασταυρώσεις στο Europa League μέχρι τον τελικό του Μπιλμπάο
Oι τέσσερις προημιτελικοί του Conference και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό του Βρότσλαβ
«Περήφανος για την εικόνα των παικτών μου στο δεύτερο μέρος»
Μυθικό ματς στο Άιμπροξ και πρόκριση στα πέναλτι για τη Ρέιντζερς κόντρα στη Φενέρ
UEFA για το πέναλτι του Άλβαρες-«Υπάρχει διπλή επαφή, ο κανονισμός ίσως πρέπει να αναθεωρηθεί» (video)
Ανρί: «Είδα την Ελλάδα να παίρνει EURO και τη Λέστερ πρωτάθλημα, τα όνειρα έτσι φτιάχνονται»
Απρόσμενο λουκέτο στο εστιατόριο Ρονάλντο-Ναδάλ στην καρδιά της Μαδρίτης