Διερευνούν τις συνθήκες τραυματισμού του 19χρονου-Σταθερή η κατάστασή του

Τις συνθήκες τραυματισμού του 19χρονου, που εντοπίστηκε αναίσθητος σε ισόγειο πολυκατοικίας στη Λάρνακα, το πρωί της Παρασκευής, διερευνά η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με εγκεφαλική αιμορραγία 19χρονος-Εντοπίστηκε στο ισόγειο πολυκατοικίας

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις που κατέχουν τα μέλη της Αστυνομίας Λάρνακας, φαίνεται ότι ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού, προήλθε από πτώση, από ύψος δέκα μέτρων. Ωστόσο, αυτό που δεν είναι σε θέση να γνωρίζει η Αστυνομία είναι οι συνθήκες πίσω από την πτώση, με όλα τα σενάρια να παραμένουν μέχρι στιγμής ανοιχτά. 

Φως στις συνθήκες πίσω από την πτώση του νεαρού, αναμένεται να ρίξει η κατάθεση που θα δώσει στην Αστυνομία, όταν θα είναι σε θέση να μιλήσει με τα μέλη της Δύναμης. Ο νεαρός, από την πτώση, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, κάταγμα κρανίου, αιμορραγία στους πνεύμονες, καθώς και κατάγματα και τραύματα σε όλο του το σώμα.

Υπενθυμίζεται πως γύρω στις 10:55 το πρωί της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο 19χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και έφερε κακώσεις. Από έρευνες της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι ο 19χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος στο ισόγειο πολυκατοικίας.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυματισμών του, κρίθηκε αναγκαίο όπως ο νεαρός μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Το νέο εγχείρημα της FIFA-Τι είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και γιατί δημιουργήθηκε
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Σπουδαίο break με Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 2-2 για την Οκλαχόμα απέναντι στους Πέισερς
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
«Δεν σκέφτομαι καν τη McLaren, δύσκολο να κερδίσουμε και τη Mercedes»
«Συναρπαστικό που έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»
Ψάχνεται για Βαγιανίδη η Ρόμα-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την πίεση για να κάνει δικό του τον Νίκο Ρογκαβόπουλο
Παρά τα σκαμπανεβάσματα έκανε το 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa η Ρεάλ