Με εγκεφαλική αιμορραγία 19χρονος-Εντοπίστηκε στο ισόγειο πολυκατοικίας

Με εγκεφαλική αιμορραγία και πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 19χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής αναίσθητος, στο ισόγειο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:55 το πρωί της Παρασκευής, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας άνδρας, ο οποίος έφερε πολλαπλά κατάγματα και κακώσεις σε όλο του το σώμα. Από εξετάσεις διαφάνηκε ότι πρόκειται για 19χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος σε ισόγειο πολυκατοικίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός φέρει εγκεφαλική αιμορραγία, κάταγμα κρανίου, καθώς και πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, η Αστυνομία εικάζει ότι ο νεαρός έπεσε από ύψος δέκα μέτρων, ωστόσο δεν είναι επιβεβαιωμένο, καθώς πρέπει να μιλήσει και με το νεαρό.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Το νέο εγχείρημα της FIFA-Τι είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και γιατί δημιουργήθηκε
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Σπουδαίο break με Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 2-2 για την Οκλαχόμα απέναντι στους Πέισερς
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
«Δεν σκέφτομαι καν τη McLaren, δύσκολο να κερδίσουμε και τη Mercedes»
«Συναρπαστικό που έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»
Ψάχνεται για Βαγιανίδη η Ρόμα-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την πίεση για να κάνει δικό του τον Νίκο Ρογκαβόπουλο
Παρά τα σκαμπανεβάσματα έκανε το 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa η Ρεάλ