«Ήταν εκτός προγράμματος οι βαθμοί που χάθηκαν με την ΑΕΖ, κάναμε 19 τελικές»

«Ήταν εκτός προγράμματος οι βαθμοί που χάθηκαν. Ειδικά στο ΓΣΠ περιμέναμε ότι θα είχαμε άλλους δύο βαθμούς. Ο κάθε βαθμός μετρά γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Με την Καρμιώτισσα δεν κάναμε κάτι, με την ΑΕΖ κάναμε 19 τελικές, χάσαμε ευκαιρίες. Στην αμυντική συμπεριφορά οι επιδόσεις στα δύο ματς ήταν πάνω κάτω οι ίδιες. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Ακόμα και τέλεια εμφάνιση να κάνει μία ομάδα δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε τα στοιχεία που πρέπει να βελτιωθούν. Για να είμαστε δίκαιοι όμως η ΑΕΖ έπαιξε ανοικτά», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Aνδρέας Δημητρίου ανέφερε ότι, «ο πρώτος μας στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και μέσα από αυτή την διαδικασία να καταφέρουμε να εξελίξουμε τους παίκτες. Ο πρωταθλητισμός είναι αναγκαίος για να μπορέσεις να προχωρήσεις σε πωλήσεις παικτών»

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «δεν θα αγωνιστεί ο Άμο στο φιλικό με τον Οθέλλο. Ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Η βελτίωση του είναι πάρα πολύ μεγάλη. Προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Είναι σε καλό δρόμο για να μπει σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης. Ο Εράκοβιτς συνεχιζει την αποκατάσταση του. Είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί βλέπει ότι πάει πολύ καλά. Ο Μάθιους κάνει ατομικά και ο Φράνσον. Ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα και οι δύο»

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος