Ο Τζανιόλο πόνταρε σε στοιχήματα της Ρόμα ακόμη και όταν ήταν στον πάγκο

Νέες και μάλιστα... σοβαρές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση πονταρίσματος σε στοιχήματα από τον Νικολό Τζανιόλο.

Μετά την έρευνα που ξεκίνησε χθες εις βάρος του Νικολό Φατζιόλι της Γιουβέντους για στοιχηματισμό, σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία αποκαλύπτουν πως τόσο ο Τζανιόλο της Άστον Βίλα, όσο και ο Σάντρο Τονάλι της Νιούκαστλ, εμπλέκονται σε παρόμοιες υποθέσεις, με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να είναι αυστηρή σε τέτοιου είδους ενέργειες από εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Κορόνα, ο Τζανιόλο φέρεται να στοιχημάτιζε σε αγώνες της Ρόμα στο Κύπελλο Ιταλίας, ακόμα και όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ρόμα!

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από το εν λόγω ζήτημα, με τις Αρχές της Ιταλίας να ερευνούν την υπόθεση για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί πως αν κριθούν ένοχοι, η ποινή που μπορεί να τους επιβληθεί μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3 χρόνια!

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ο Τεό Ερναντέζ συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ
Δανεικός με οψιόν αγοράς στη Μονακό ο Φάτι
Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Καταγγελία Ρούντιγκερ για ρατσιστική επίθεση-Έρευνα της FIFA για το επεισόδιο με τον Καμπράλ
Η Μπαρτσελόνα διώχνει επτά παίκτες για χάρη των Γκαρσία και Γουίλιαμς
Στο χειρουργείο ο Μπέλινγκχαμ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με εξάρα την Αλ Αΐν και τσέκαρε το εισιτήριο για τους 16
Η Ρεάλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τριάρα
Έκλεισε στη Μονακό με διετές συμβόλαιο ο Πογκμπά
Ο Ραμπιό κέρδισε την αγωγή εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν