Με δύο αγώνες συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.

Στις 18:00, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ σε αγώνα που θα γίνει στην Απόλλων Αρένα, λόγω τιμωρίας της ομάδα της Αμμοχώστου. Σύμφωνα με την ΚΟΚ, η Ανόρθωση θα κυνηγήσει τη δεύτερη επιτυχία της, με τους «γαλαζοκίτρινους» να θέλουν την πρώτη νίκη.

Μία ώρα αργότερα, στις 19:00, θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, στην αναμέτρηση μεταξύ της ΕΘΑ και της Ε.Ν. Παραλιμνίου, δύο ομάδων που θέλουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα.

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ, με τον αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΠ που θα γίνει στη Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού λόγω τιμωρίας των «γαλάζιων». Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να πετύχει το πρώτο ροζ φύλλο, ενώ το συγκρότημα της Πάφου θα κυνηγήσει δεύτερη επιτυχία.

Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει ο ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ και Κεραυνός έκαναν το 2 στα 2

Στο μεταξύ, τη δεύτερη διαδοχική του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε το Σάββατο ο Κεραυνός επικρατώντας, για τη 2η αγωνιστική, εκτός έδρας με 80-67 της ΠΑΕΕΚ, η οποία έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή σεζόν της ΟΠΑΠ Basket League.

Σύμφωνα με την ΚΟΚ, κορυφαίος για την ομάδα του Στροβόλου ο Shavar Lewis Raynolds Jr με 24 πόντους, 4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 5 ασσίστ.

Δεκάλεπτα: 18-17, 37-42, 48-68, 67-80

ΠΑΕΕΚ (Ευριπίδης Ανδρέου): Ikpe 25 (4), Day 20 (1), Clark 6, Aντρέου 11 (3), Iερωνυμίδης 5 (1), Παφίτης, Βασιλείου, Γαβριήλ

Κεραυνός (Μιχάλης Κακιούζης): Spencer 9 (1), Thornton 8 (1), Στυλιανού 9 (1), Φ. Τίγκας 11 (1), Τaylor 11, Πασιαλής 5, Κουμής, Α. Τίγκας, Raynolds 24 (4)

Δύο στα δύο και η ΑΕΚ

Τις δύο νίκες, σε ισάριθμούς αγώνες, έφτασε και η ΑΕΚ, μετά την επικράτηση της επί του Αχιλλέα Καϊμακλίου στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» με 93-71.

Δεκάλεπτα: 26-20, 55-33, 73-50, 93-71

ΑΕΚ (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Γκρίφιν 22, Χόλινγκσγουορθ 19, Τζόουνς 17, Σιμιτζής 6, Μπράουν 9, El Bejjani 2, Σιζόπουλος 12, Γεωργίου, Στυλιανού, Λοιζίδης, Λουκά, Μαντοβάνης 6.

Αχιλλέας Καϊμακλίου (Μιχάλης Αρβανίτης): Μιλίνκοβιτς, Γουάτσον 19, Χειμώνας 10, Χριστούδιας, Σαχπαζίδης, Πηλακούτας 3, Τσίγκας 2, Ανθυμιάδης, Τέντιον 12, Shabazz 12, Vreeken 13.

Δειτε Επισης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη λαμπρή εκδήλωση στα γενέθλια του «Λέοντα»
Ο Κεραυνός κατέκτησε το Super Cup Ανδρών στην Καλαθόσφαιρα ανδρών
ΝΒΑ, Μάβερικς: Τραυματίστηκε στον καρπό ο Έξουμ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γουίλμπεκιν, ρήξη πρόσθιου χιαστού
MotoGP - Ιαπωνία: Παρθενική pole με ρεκόρ πίστας για τον Ακόστα, 11ος ο Μαρτίν
Η έκπληξή Σλούκα που προκάλεσε δάκρυα χαράς σε φίλη του Παναθηναϊκού που κέρδισε τη «μάχη» με τον καρκίνο
Τελικός-θρίλερ με νικητή τον Αλκαράθ στο Πεκίνο
Η αγκαλιά του Παπανικολάου με τον μικρό φίλο του Παναθηναϊκού που σκόρπισε χαμόγελα
Τένις: Ξεκούραστα στα προημιτελικά του Πεκίνου η Σαμπαλένκα
Tην πρώτη του νίκη μπροστά στον κόσμο του θέλει ο Άρης