Προχωρούν οι διαδικασίες για την πώληση του 25% των μετοχών της Γιουνάιτεντ στον Ράτκλιφ

Μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Σεΐχη, Γιασίμ Μπιν Αλ Τάνι, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ προχωρούν τις διαδικασίες για παραχώρηση μειοψηφικού πακέτου μετοχών στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο πλουσιότερος Βρετανός και δηλωμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ είναι έτοιμος να αγοράσει το 25% των μετοχών των «Κόκκινων Διάβολων» από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Η διαδικασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αφού πλέον η πρόταση του ιδιοκτήτη της INEOS βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης από την Premier League και το ελεγκτικό σώμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών στον Τζιμ Ράτκλιφ, ο Βρετανός επιχειρηματίας θα αναλάβει την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο
Ο Μουρίνιο συμφώνησε με τον Γουόκερ
Μάχη Μίλαν και Νάπολι για τα μάτια του Νούνιες-Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ
Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 14 μέλη της Σαλερνιτάνα
Πάτησε γκάζι η Γαλατασαράι και μετά τον Σανέ, θέλει Γκουντογκάν και Τσαλχάνογλου
BINTEO: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της για απόπειρα δολοφονίας
Καμπανάκι από τη FIFPro-«Αφήστε τους παίκτες να ξεκουραστούν»
Η ανελέητη Μπάγερν σκόρπισε την Όκλαντ στους... δέκα ανέμους
Η Παρί συνέχισε από εκεί που το άφησε και μπήκε με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει τη θέση της Λεόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων