«Ελπίζουμε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως με τους διαιτητές»

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοιας μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως, «ελπίζουμε σε έναν πολύ καλό αγώνα σε όμορφη ατμόσφαιρα και κλίμα. Δύσκολο ματς για εμάς, η Ομόνοια βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά εμείς στην έδρα μας δεν έχουμε οποιονδήποτε άλλο στόχο και ελπίζουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο. Υπάρχει αρκετός χρόνος για τους οπαδούς της ομάδας μας να προμηθευτούν εισιτήρια. Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε τις 4.000 κόσμου, είναι και καλή η ώρα και να έχουμε αρκετές χιλιάδες για να βοηθηθεί η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Οι νίκες μετράνε πολύ, αλλά άμα είναι απέναντι σε μεγάλο και ιστορικό αντίπαλο βοηθάει αρκετά και στο θέμα της ψυχολογίας. Ντέρμπι που αν τα πάρεις βοηθάνε αρκετά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μόνο έτσι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε», πρόσθεσε.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου ανέφερε πως, «μπορεί να μην σκοράραμε αλλά είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Δουλεύουμε αρκετά σε αυτόν τον τομέα της αξιοποίησης των ευκαιριών, τα πάμε πολύ καλά και αμυντικά. Έχουμε τα κίνητρα, από εκεί και πέρα πρέπει να το αποδείξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Βοηθάει και η διακοπή να ξεκουραστεί λίγο το σώμα και το μυαλό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως πρέπει και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά πρόσθεσε πως, «μόνο οι Μελούσο και Κανέ δεν υπολογίζονται όπως και ο Παλάσιος που είναι εκτός ομάδας. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και έχει αυτήν την πολυτέλεια ο προπονητής μας να επιλέξει τους καλύτερους. Να δουλέψουμε αρκετά σκληρά και να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι».

Για το ενδεχόμενο να είναι ξένος ο διαιτητής και στο VAR είπε ότι, «το λογικό αυτό είναι από τη στιγμή που μέχρι τώρα αυτό συμβαίνει στα μεγάλα παιχνίδια και ελπίζουμε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως με τους διαιτητές».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος