Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό και για τις φορολογικές οφειλές των ομάδων

Για το παιχνίδι με την Πάφο αλλά και για το γηπεδικό, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «μας περιμένει ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Σιγά σιγά μαζεύεται και η ομάδα. Έχουν ενσωματωθεί οι Κύπριοι από χθες. Αναμένεται να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι διεθνείς μέχρι την Πέμπτη. Από αύριο ο προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τον αγώνα της Δευτέρας. Εμείς περιμένουμε από την ομάδα να διεκδικήσει με αποφασιστικότητα τη νίκη. Περιμένουμε από την ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αξιώσεις το στόχο μας. Χάθηκαν βαθμοί εκτός προγράμματος όμως δεν διαφοροποιεί καθόλου το πως η ομάδα προσεγγίζει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα είπε ότι, «είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι. Μέχρι αύριο θα έχουμε μια εικόνα και για την κατάσταση των υπόλοιπων διεθνών. Για τον Αμό, θα ενημερώσουμε για το πότε θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και για το πότε μπορεί να αγωνιστεί».

Για τους Αφρικανούς που περνούν από δοκιμαστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας είπε ότι, «συνεχίζουν τα δοκιμαστικά και μόλις υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την προοπτική θα ληφθεί και η τελική απόφαση. Θα πάρουμε ακόμα λίγο χρόνο για να μπορέσουν οι αρμόδιοι να καταλήξουν στα συμπεράσματα τους».

Για το γηπεδικό πρόσθεσε ότι, «βρίσκεται ακόμη στην Κύπρο ο πρόεδρος. Είναι ένα θέμα το οποίο τρέχει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπάρχουν λόγοι που η ομάδα επιλέγει να κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Σε ερώτηση για τις φορολογικές οφειλές των ομάδων είπε ότι, «η Ομόνοια είναι συνεπέστατη όσο αφορά τις υποχρεώσεις της. Πληρώνει κανονικά όλες τις δόσεις της και τους φόρους. Είναι άδικο κάποιες ομάδες να είναι συνεπέστατες και κάποιες άλλες όχι, διοχετεύοντας αλλού τα ποσά που θα έπρεπε να καταβάλουν σε φόρους».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος