Το μήνυμα ο Νεϊμάρ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του-«Η χειρότερη στιγμή, έχω πίστη»

Μέσα από τα social media, ο Νεϊμάρ μίλησε για πρώτη φορά για τον πολύ σοβαρό του τραυματισμό, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί την οικογένεια του, αλλά και τον Θεό για να επιστρέψει ξανά.

Χειρότερος από οτιδήποτε μπορεί να σκέφτηκαν οι Βραζιλιάνοι, είναι τελικά ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Νεϊμάρ στον τελευταίο αγώνα της «Σελεσάο» απέναντι στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Όπως γνωστοποίησε η Αλ Χιλάλ, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ υπέστη ρήξη τόσο πρόσθιου χιαστού συνδέσμου όσο και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο και έτσι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου οκτώ μήνες, κάτι που σημαίνει ότι κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για το ερχόμενο Copa America.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των Σαουδάραβων, ο Νεϊμάρ έκανε την πρώτη του ανάρτηση και έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά θα χρειαστεί τη βοήθεια της οικογένειας του, των φίλων του αλλά και του Θεού, ώστε να επιστρέψει ξανά δυνατός.

«Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή, η χειρότερη. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστώ (την οικογένεια και τους φίλους μου) ακόμα περισσότερο. Δεν είναι εύκολο να περάσεις από έναν τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση, φανταστείτε να περάσω ξανά όλα αυτά μετά από 4 μήνες αποθεραπείας.

Έχω πίστη. Πάρα πολύ... Πλέον είμαι στα χέρια του Θεού για να ανανεώσει την πίστη μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης και στοργής», έγραψε μέσα από τα social media ο Νεϊμάρ ο οποίος καλείται να περάσει από έναν ακόμα «Γολγοθά».

Δειτε Επισης

Νίκες με ανατροπή σε ματς-θρίλερ για Σίτι και Άρσεναλ
Στην κορυφή της Premier για ακόμα μία εβδομάδα η Λίβερπουλ
Ισοπαλία με άρωμα... Ολυμπιακού για Ρίο Άβε και Φαμαλικάο!
Η γκάφα της χρονιάς από τον Μελιέ στο 97' του Σάντερλαντ - Λιντς(vid)
Ο 17χρονος Μανέ κλήθηκε ταυτόχρονα σε δύο εθνικές ομάδες-Ο επιθετικός της Γουλβς στο επίκεντρο διαμάχης
Απόφαση σταθμός κατά της FIFA-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τον Ντιαρά
Ο Μπάλακ διαψεύδει ότι η 23χρονη κοπέλα του ήταν φίλη του γιου του που σκοτώθηκε στα 18
ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο και καρεκλοπόλεμος μεταξύ των οπαδών Τβέντε και Φενέρμπαχτσε στο Ενσέντε
Η συγκλονιστική αυτοβιογραφία του Άντι φαν ντερ Μέιντε για τον εθισμό στο σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά
Χωρίς τον Εμπαπέ οι κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας για τα παιχνίδια του Nations League