Μήνυμα Σπιλέφσκι στους παίκτες του ενόψει Εθνικού-«Μην υποτιμήσετε ούτε κατά 1% τον αντίπαλο»

Για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Εθνικό μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσει την προσφυγική ομάδα.

Μιλώντας στο κανάλι της Ελαφράς Ταξιαρχίας αναφερόμενος στη διακοπή είπε πως, «από μια άποψη μου αρέσουν οι διακοπές γιατί έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις στις λεπτομέρειες, αλλά από την άλλοι κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι στο εξωτερικό με τις εθνικές ομάδες, κάτι που ασφαλώς είναι τιμή για εμάς και προνόμιο για τους ποδοσφαιριστές αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε μαζί τους. Κάποιοι επέστρεψαν αργά από τα ταξίδια τους και αυτό δεν μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους στην προετοιμασία του επόμενου παιχνιδιού. Από την άλλη όμως τα παιδιά που ήταν εδώ δούλεψαν πολύ καλά, πολύ σκληρά και θεωρώ ότι έκαναν ένα βήμα προς τα εμπρός. Τώρα το Σάββατο, ξεκινάμε ξανά, ξεκινάμε από το μηδέν την προσπάθεια για να μαζέψουμε βαθμούς. Πρέπει να είμαστε εκεί. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε τις τελευταίες εμφανίσεις πριν από τη διακοπή. Μας περιμένουν τώρα ενδιαφέροντα παιχνίδια, πολλά διαδοχικά παιχνίδια, οπότε θα προσπαθήσουμε και πάλι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας πρόκληση ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε πως, «ασφαλώς. Πλέον τα παιδιά έχουν την εμπειρία. Επίσης, αυτή τη σεζόν είχαμε κάποια παρόμοια παιχνίδι όπως με τη Δόξα για παράδειγμα, το οποίο ήταν επίσης πολύ δύσκολο, οπότε κάναμε αυτά τα λάθη και είμαι σίγουρος ότι έχουμε μάθει από αυτά και πλέον οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τη σημασία όλων των αγώνων. Πρέπει να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε γι’ αυτό τον αντίπαλο βλέποντας όλες τις λεπτομέρειες και το Σάββατο θα είμαστε εκεί».

Ερωτηθείς εάν για τον Εθνικό αποτελεί κίνητρο για τον Εθνικό, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ την προηγούμενή αγωνιστική είπε πως, «είναι μια ομάδα που μου αρέσει γιατί παίζει λες και δεν έχει κάτι να χάσει και παίζοντας με αυτό τον τρόπο κέρδισαν αρκετούς βαθμούς, βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους ακόμη και εκτός έδρας όπως με την ΑΕΚ, οπότε είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα. Δε μένουν απλώς πίσω και περιμένουν κάποια ευκαιρία, θέλουν να είναι και αυτοί ενεργοί, ανεξάρτητα εάν αγωνίζονται εντός ή εκτός έδρας, οπότε είναι ενδιαφέρον να βλέπεις αυτή την ομάδα και δεν θα είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε γιατί θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση σε όλες τις πτυχές του αγώνα, στις στατικές φάσεις και ξύπνιοι στο πρέσινγκ του αντιπάλου, να μην τους επιτρέψουμε να εκδηλώσουν αντεπιθέσεις και ασφαλώς να παρουσιάσομε το γνωστό επιθετικό παιχνίδι μας και να μην υποτιμήσουμε ούτε κατά 1% τον αντίπαλο.

Δειτε Επισης

Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League