Αντιδράσεις από την ατυχή δήλωση Βιολάρη-«Όταν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό απόλαυσέ τον»

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μετά από την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ με 0-5 στην Αρένα, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά, «όταν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, απόλαυσέ τον».

Κάτι που κλήθηκε να σχολιάσει σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος είπε πως, «δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Καρμιώτισσα. Το παιχνίδι κρίθηκε από πολύ νωρίς, πήραμε μία πειστικότατη νίκη. Οι δηλώσεις ήταν ατυχείς από τον παράγοντα της Καρμιώτισσας, δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βιολάρης, μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ανέφερε ότι, «ίσως να έχει αποφασιστεί πως η Καρμιώτισσα δεν πρέπει να είναι στην Α’ κατηγορία. Δεν θα το δεχθούμε αυτό. Οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων και εντός Κύπρου. Θα πρέπει να καταλάβουν πως η Καρμιώτισσα δεν είναι το κλωτσοσκούφι. Πάρα πολλές αγωνιστικές η Καρμιώτισσα αντιμετωπίστηκε με προσβλητικό τρόπο. Δεν είναι ανεκτό. Θα κινηθούμε νόμιμα και θα κτυπήσουμε πόρτες εκεί που πρέπει για να μιλήσουμε».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως, «όταν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, απόλαυσέ τον. Έχω περάσει από το αγροτικό, την τρίτη κατηγορία, την Β’ κατηγορία την εθνική στρατού. Νιώθω ντροπή. Θα μιλήσουν οι άνθρωποι εκεί που πρέπει να μιλήσουν, να σεβαστούν όλους όσους εργάζονται στην Καρμιώτισσα για να προσφέρουμε θέαμα και να είμαστε στην ελιτ. Ελπίζω τα μηνύματα να πάνε εκεί που πρέπει. Σύμφωνα με το email που έστειλε η ΚΟΠ μας είπε μην πυροβολείτε τους διαιτητές. Να μας στείλετε μήνυμα και να μιλάτε μαζί μας».

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος