Συμφωνία Τονάλι και Εισαγγελίας για 10 μήνες εκτός δράσης

Μετά τον Φατζόλι, σειρά στο να μάθει την τιμωρία που θα του επιβληθεί για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού παίρνει ο Τονάλι, με την πλευρά του παίκτη να φτάνει σε συμφωνία με την Εισαγγελία του Τορίνο για ποινή 10 μηνών εκτός αγωνιστικής δράσης και πρόστιμο μεγαλύτερο των 12.500 χιλιάδων ευρώ

Τέλος σε ακόμα μια εκκρεμότητα του σκανδάλου παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει στη Serie A, καθώς πάνω από 40 ποδοσφαιριστές φαίνεται να εμπλέκονται, μπαίνει με τη συμφωνία των δικηγόρων του Σάντρο Τονάλι με την Εισαγγελία που ερευνά την υπόθεση.

Η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον μέσο της Νιούκαστλ σύμφωνα με πηγές της "Gazzetta dello Sport" είναι 10 μήνες μακριά από την ενεργό δράση και χρημαστικό πρόστιμο μεγαλύτερο των 12.500 χιλιάδων ευρώ που επιβλήθηκε στον Φατζόλι. Η διαφοροποίηση των δύο περιπτώσεων ήταν ότι ο πρώην κεντρικός της Μίλαν παραδέχτηκε ότι είχε στοιχηματίσει σε ματς των ομάδων (Μπρέσια και Μίλαν), του την εποχή που αγωνιζόταν με τη φανέλα τους.

Κατ' ουσίαν, ο Σάντρο Τονάλι θα χάσει όλη τη σεζόν 2023/2024, καθώς, επίσης, και το Euro 2024 εφόσον η εθνική Ιταλίας εξασφαλίσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας. Τα δύο ερωτηματικά που μένουν για να κλείσουν την υπόθεση Τονάλι είναι το κατά πόσον θα χάσει τον μισθό του στις "Καρακάξες", βάσει συγκεκριμένης ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του, και το εάν θα του δοθεί η δυνατότητα να κάνει προπονήσεις με την ομάδα του για να είναι έτοιμος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Στην κορυφή της Premier για ακόμα μία εβδομάδα η Λίβερπουλ
Ισοπαλία με άρωμα... Ολυμπιακού για Ρίο Άβε και Φαμαλικάο!
Ο 17χρονος Μανέ κλήθηκε ταυτόχρονα σε δύο εθνικές ομάδες-Ο επιθετικός της Γουλβς στο επίκεντρο διαμάχης
Απόφαση σταθμός κατά της FIFA-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τον Ντιαρά
Ο Μπάλακ διαψεύδει ότι η 23χρονη κοπέλα του ήταν φίλη του γιου του που σκοτώθηκε στα 18
ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο και καρεκλοπόλεμος μεταξύ των οπαδών Τβέντε και Φενέρμπαχτσε στο Ενσέντε
Η συγκλονιστική αυτοβιογραφία του Άντι φαν ντερ Μέιντε για τον εθισμό στο σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά
Χωρίς τον Εμπαπέ οι κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας για τα παιχνίδια του Nations League
Φλικ: «Ανυπομονώ για την επιστροφή του Γκάβι»
Καντίγια Σο: «Δεν είχα πρότυπα να θαυμάσω μεγαλώνοντας, τα νεαρά κορίτσια μπορούν να πετύχουν στο ποδόσφαιρο»