«Πάμε σε ένα ΓΣΠ που θα έχει καλή ατμόσφαιρα, για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς»

Για τον αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά και το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «ήταν μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες. Το να συνδυαστεί με εξαιρετική εμφάνιση και αυτό το σκορ ήταν ότι καλύτερο, κάτι που θέλαμε. Το γεγονός ότι φτιάξαμε φάσεις, κρατήσαμε το μηδέν και σκοράραμε πέντε γκολ μας αφήνει αρκετά ευχαριστημένους. Πάμε τώρα στο ΓΣΠ για το ματς με την Ομόνοια με στόχο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Η βελτίωση άρχισε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, συνεχίστηκε με την Πάφο και φάνηκε αρκετά στο ματς με την Καρμιώτισσα. Με τη Νέα Σαλαμίνα πληρώσαμε μια αδράνεια, με την Πάφο μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά και να χάσουμε, με την Καρμιώτισσα όμως είχαμε ό,τι έπρεπε. Διαθέτουμε την ποιότητα μεσοεπιθετικά και πρέπει να συνεχίσουμε στο σωστό δρόμο και στην άμυνα».

Για τον Σολ είπε ότι, «έχει πετύχει εννέα γκολ, πάνω από τα μισά της ομάδας, τρέφεται από τα γκολ, έχει ψυχολογία. Το πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να έχουμε πολυφωνία και πλουραλισμό, να έχουμε γκολ και από άλλους παίκτες και από άλλες γραμμές, όπως είχαμε με την Καρμιώτισσα».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια ανέφερε ότι, «είναι πολύ σημαντικό ότι επιστρέψαμε στις επιτυχίες και πάμε σε ένα ντέρμπι. Αυτό που μετράει είναι ποιος θα είναι συγκεντρωμένος και δεν θα κάνει πολλά λάθη. Πάμε σε ένα ΓΣΠ που θα έχει καλή ατμόσφαιρα και πάμε για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος πρέπει να πάρουμε νίκες στα ντέρμπι. Παίζουμε τα επόμενα παιχνίδια με ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία και είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος