Απογοήτευση αλλά όχι προβληματισμός στην Πάφο για τις απώλειες στα ντέρμπι

Απογοήτευση στην Πάφο μετά την ήττα από την Ομόνοια, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παφιακής ομάδας να παραδέχεται πως η νίκη των πρασίνων ήταν δικαιότατη.

Όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM o Πολύβιος Παλιούρας ανέφερε ότι, «η Ομόνοια πήρε δικαιότατα τη νίκη και είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δώσαμε δύο εύκολα γκολ στον αντίπαλο, το νόημα του ποδοσφαίρου είναι να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου και η Ομόνοια το έκανε. Είχαμε ευκαιρίες στην συνέχεια αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε καμιά από αυτές. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες μοιραία θα γνωρίσεις την ήττα. Έπρεπε να μπούμε δυνατά γιατί σε αυτά τα ντέρμπι δείχνεις ότι όντως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και μπορείς να καταφέρεις κάτι καλό. Συμμεριζόμαστε τα συναισθήματα του κόσμου, κι’ εμείς απογοητευτήκαμε, είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε, να δουλέψουμε σκληρά, να τα βελτιώσουμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για τη νίκη».

Για το γεγονός πως η Πάφος δεν κέρδισε ντέρμπι είπε ότι, «ακόμα είναι νωρίς. Δεν μας προβληματίζει αλλά μας απογοητεύσει. Σε αυτά τα ματς πρέπει να δείξεις τις δυνάμεις σου και είναι και ματς που σου δίνουν ψυχολογία για την συνέχεια. Έχουμε και άλλα ντέρμπι στην σειρά και αν θέλουμε να λέμε ότι άλλαξαν οι στόχοι και πάμε πιο ψηλά πρέπει να τα διεκδικήσουμε».

Στη συνέχεια είπε πως, «ο κάθε ένας από το πόστο του πρέπει να κάνει σωστά την δουλειά του, το ίδιο θέλουμε και από τους ποδοσφαιριστές. Δεν δικαιούσαι να μπαίνεις σε τέτοια ντέρμπι με τόση χαλαρότητα και υπεραισιοδοξία. Οι παίκτες μας έχουν τον εγωισμό τους, ξέρουν ότι μπορούν να φτάσουν την ομάδα ψηλά και είναι στα πόδια τους να αλλάξουν το σκηνικό».

Δειτε Επισης

Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ