Αγοράζει το ημι-αυτόνομο οφσάιντ η Ισπανία

Η ισπανική λίγκα είναι έτοιμη να ακολουθήσει την Ιταλία και να βάλει στο πρωτάθλημα της από την νέα σεζόν το ημι-αυτόματο οφσάιντ.

Η πληθώρα διαιτητικών λαθών φέτος και οι πολλές φωνές που υπάρχουν για κακή χρήση του VAR σε φάσεις που εξετάζεται παράβαση οφσάιντ ωθούν σε αλλαγή πλεύσης την ισπανική λίγκα.

Παρότι η προηγούμενη ηγεσία της ομοσπονδίας και πιο συγκεκριμένα ο Λουίς Ρουμπιάλες είχαν θέσει πολλές φορές βέτο για την εισαγωγή του ημι-αυτόνομου οφσάιντ (λόγω αυξημένου κόστους), αυτό φαίνεται ότι αλλάζει.

Στην Ισπανία μιλούν για ειλημμένη απόφαση εισαγωγής της νέας τεχνολογίας από την νέα σεζόν, ώστε να μειωθεί όσο το δυνατόν η τοξικότητα, ένα αίτημα που είναι πολύ ενεργό και στην ελληνική λίγκα που κάνει έρευνα αγοράς για να εγκατασταθεί στην χώρα μας το συγκεκριμένο λογισμικό.

Δειτε Επισης

Τα ζευγάρια της κλήρωσης του πρώτου προκριματικού και οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΑΕΚ και Άρη
Καρέ καρέ η δράση της εγκληματικής οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ
Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Ο πατέρας Κέρκεζ αποκάλυψε πως ο γιος του θα παίζει στη Λίβερπουλ
Θέλει να κάνει δικό της τον Φοφανά η Τσέλσι
Πάει Μπαρτσελόνα με τρελό συμβόλαιο ο Νίκο Γουίλιαμς
Προχωρημένες επαφές της Νάπολι με Νούνιες
Φουλάρει για Νίκο Γουίλιαμς Μπαρτσελόνα
Παραμένει εγκλωβισμένος στο Ιράν ο Ταμέρι-Αποχωρεί από την Ίντερ
Η Γιουβέντους χρυσώνει τον Γκιόκερες