Το «όχι» το Εφετείου για μείωση της ποινής του Σα Πίντο και η πετυχημένη συνταγή με Ντομίνγκεζ

Απορρίφθηκε η έφεση του ΑΠΟΕΛ, για μείωση της ποινής που επιβλήθηκε στον Ρικάρντο Σα Πίντο, γεγονός πως κλείνει μια και έξω το κεφάλαιο προπονητής στον Αρχάγγελο.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ, τα πέντε μέλη του εφετείου αποφάσισαν κατά πλειοψηφία (4-1) να απορρίψουν την έφεση και η ποινή παραμένει η ίδια.

Σημειώνεται ότι, ο προπονητής του συλλόγου της Λευκωσίας, παραπέμφθηκε στον Αθλητικό Δικαστή αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες, για αντιπαράθεση με τον προπονητή της Ανόρθωσης, Νταβίντ Γκαγιέχο, για κτύπημα στον βοηθό προπονητή της ομάδας της Αμμοχώστου, Γιάννη Οκκά, και σπρώξιμο του τέταρτου ρεφ του αγώνα, Δημήτρη Κουμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απορρίφθηκε η έφεση του ΑΠΟΕΛ για την ποινή του Σα Πίντο

Ακολούθως, στον Πορτογάλο τεχνικό επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων μηνών από όλες τις διοργανώσεις της ΚΟΠ και πρόστιμο.

Η ποινή στον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ τέθηκε σε ισχύ από χθες, 6 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου.

Με αυτά τα δεδομένα, οι γαλαζοκίτρινοι θα πορευθούν μέχρι τα μέσα Φεβρουάριου χωρίς τον Πορτογάλο προπονητή και έτσι στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Χοσέ Ντομίνγκεζ.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, θα συνεχίσει να βλέπει και να κατευθύνει τους αγώνες της ομάδας από την εξέδρα, αφού όπως ξεκαθάρισε προ ημερών ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν υπάρχει περίπτωση να προβούν σε αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο.

Πάντως, μέχρι στιγμής η παρουσία του Ντομίγνκεζ στον πάγκο και τον Σα Πίντο στα θεωρία, φαίνεται πως λειτουργεί σωστά, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια με τον Ντομίγνκεζ στον πάγκο και τον Σα Πίντο στην εξέδρα, ο ΑΠΟΕΛ μετρά ισάριθμες νίκες.

Πλέον άπαντες στους γαλαζοκίτρινους στέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, στο οποίο θα επιδιώξουν να πάρουν την 5η σερί τους νίκη.

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του