Βρέθηκε πτώμα άνδρα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» μετά το παιχνίδι της Νάπολι με τη Μίλαν

Το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», μερικές ώρες μετά την αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μίλαν.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, πρόκειται για το πτώμα ενός 42χρονου άνδρα, που εντοπίστηκε στο πάρκινγκ του σταδίου προς την πλευρά που συνήθως κάθονται οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για άτομο που προσπάθησε να μπει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι χωρίς να έχει εισιτήριο, έπεσε από ύψος και σκοτώθηκε.

Σημειώνεται στα ρεπορτάζ ότι το πτώμα έχει αναγνωριστεί και, μάλιστα, φίλος του άνδρα ήταν αυτός που έδωσε πληροφορίες στις αστυνομικές αρχές σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του. Φέρεται να επιβεβαίωσε την προσπάθεια του άτυχου άνδρα να μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει εισιτήριο.

Δειτε Επισης

«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Πρεμιέρα με τριάρα για τη Ρίβερ Πλέιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Νότιγχαμ πιέζει τη Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα-Tο ποσό που ζητούν οι Reds
Η Επιτροπή Διαιτήτων διέγραψε τον Ντέιβιντ Κόουτ για το VIDEO εις βάρος του Κλοπ και της Λίβερπουλ
Ο πατέρας Κέρκεζ αποκάλυψε πως ο γιος του θα παίζει στη Λίβερπουλ
Θέλει να κάνει δικό της τον Φοφανά η Τσέλσι
Πάει Μπαρτσελόνα με τρελό συμβόλαιο ο Νίκο Γουίλιαμς
Προχωρημένες επαφές της Νάπολι με Νούνιες
Φουλάρει για Νίκο Γουίλιαμς Μπαρτσελόνα
Παραμένει εγκλωβισμένος στο Ιράν ο Ταμέρι-Αποχωρεί από την Ίντερ