Με φόρα η Λειψία και στο Κύπελλο, νέα νίκη για την Στουτγάρδη επί της Ουνιόν

Βραδιά Κυπέλλου στη Γερμανία με τη Βόλφσμπουργκ να υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου και σούπερ φορμαρισμένη Λειψία. Η Στουτγάρδη συναντά ξανά την Ουνιόν 10 ημέρες μετά τη μάχη τους στην Μπουντεσλίγκα, με τους Βερολινέζους να έχουν 10 συνεχόμενες ήττες.

Υπερτερεί η Λειψία στην πρόσφατη προϊστορία των παιχνιδιών με τη Βόλφσμπουργκ με επτά νίκες έναντι μίας, ενώ υπάρχουν και τέσσερις ισοπαλίες.

Εύκολο έργο είχε η Βόλφσμπουργκ στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου καθώς επικράτησε 6-0 της Μακάμπι Βερολίνου, εκτός έδρας. Πάντως, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν πάνε καλά, η σαββατιάτικη ήττα με 3-2 στην Άουγκσμπουργκ ήταν η τέταρτη στους πέντε πρόσφατους αγώνες. Οι τρεις τελευταίοι ολοκληρώθηκαν με Over και γκολ – γκολ. Καλύτερη, ωστόσο, η εικόνα της ως γηπεδούχου, με τρεις νίκες σε τέσσερις συναντήσεις. Απόντες ο τερματοφύλακας Κάστεελς, ο αμυντικός Ροτζέριο και οι επιθετικοί Νμέτσα, Βίμερ. Η Λειψία ζορίστηκε στον προηγούμενο γύρο εντούτοις απέκλεισε τη Βέχεν Βισμπάντεν επικρατώντας 3-2. Βρίσκεται σε εκρηκτική κατάσταση και το Σάββατο συνέτριψε 6-0 την Κολωνία, στην τρίτη νίκη της ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετά τη διακοπή. Παραμένει αήττητη σε οκτώ παιχνίδια, μακριά από το γήπεδό της έχει πέντε διπλά σε έξι, τα τέσσερα από τα πέντε ματς της ολοκληρώθηκαν με Over. Χωρίς τον μέσο Όλμο και τον αμυντικό Όρμπαν.

Η Στουτγάρδη στον προηγούμενο γύρο είχε κερδίσει εύκολα 4-0 στην Μπάλινκεν, ενώ στην Μπουντεσλίγκα προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Χόφενχαϊμ. Το αποτέλεσμα αυτό, ωστόσο, δεν αμαυρώνει την πολύ καλή εικόνα της καθώς είχαν προηγηθεί έξι νίκες στη σειρά. Σε καμία από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις δεν σκόραρε λιγότερες από δύο φορές, προφανώς η επίθεσή της αποτελεί το μεγάλο της όπλο. Παράλληλα, παρουσιάζεται πολύ δυνατή στο γήπεδό της όπου μετράει πέντε σερί Over 3,5. Σημαντική η απουσία του σκόρερ Γκιρασί, εκτός και ο αμυντικός Βάγκνομαν. Η Ουνιόν προκρίθηκε σε βάρος της Αστόρια Βάλντορφ, της οποίας επικράτησε 4-0 εκτός. Αυτό συνέβη στις… καλές της εποχές γιατί λίγο μετά τον συγκεκριμένο αγώνα άρχισε η κατηφόρα. Το Σάββατο έχασε 2-0 από τη Βέρντερ Βρέμης για την Μπουντσελίγκα και συμπλήρωσε δέκα σερί ήττες σε επίσημα ματς. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Ντούκι, Γιουράνοβιτς και ο μέσος Σέφερ.

Προ δεκαημέρου, η Στουτγάρδη νίκησε 3-0 την Ουνιόν στο Βερολίνο για την Μπουντεσλίγκα και μπορεί να το κάνει ξανά.

Δειτε Επισης

Ισοπαλία με άρωμα... Ολυμπιακού για Ρίο Άβε και Φαμαλικάο!
Η γκάφα της χρονιάς από τον Μελιέ στο 97' του Σάντερλαντ - Λιντς(vid)
Ο 17χρονος Μανέ κλήθηκε ταυτόχρονα σε δύο εθνικές ομάδες-Ο επιθετικός της Γουλβς στο επίκεντρο διαμάχης
Απόφαση σταθμός κατά της FIFA-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε τον Ντιαρά
Ο Μπάλακ διαψεύδει ότι η 23χρονη κοπέλα του ήταν φίλη του γιου του που σκοτώθηκε στα 18
ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο και καρεκλοπόλεμος μεταξύ των οπαδών Τβέντε και Φενέρμπαχτσε στο Ενσέντε
Η συγκλονιστική αυτοβιογραφία του Άντι φαν ντερ Μέιντε για τον εθισμό στο σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά
Χωρίς τον Εμπαπέ οι κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας για τα παιχνίδια του Nations League
Φλικ: «Ανυπομονώ για την επιστροφή του Γκάβι»
Καντίγια Σο: «Δεν είχα πρότυπα να θαυμάσω μεγαλώνοντας, τα νεαρά κορίτσια μπορούν να πετύχουν στο ποδόσφαιρο»