Τεν Χαχ: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια λάθη

Ο Έρικ Τεν Χαχ μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 από την Γαλατάσαραϊ τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Επιπλέον εξέφρασε την στήριξή του στον Αντρέ Ονανά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ακόμη μία ήττα, καθώς είδε τη Γαλατάσαραϊ να περνάει από το Ολντ Τράφορντ επικρατώντας 3-2. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έρικ Τεν Χαχ δεν θέλησε να προβάλλει δικαιολογίες.

"Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική, περισσότερο απ' ό,τι περιμέναμε. Ξέραμε επίσης πως το πρότζεκτ θα έχει κάποια κενά. Τη δεδομένη στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη περίοδο, κάτι που μπορούν να δουν όλοι. Όμως παλεύουμε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν είμαστε εμείς αυτοί, ξέρουμε ότι πάμε να τα πάμε καλή, με ενότητα θα το ξεπεράσουμε.

Εάν δώσω μία εξήγηση, τότε θα το δείτε ως δικαιολογίες και δεν υπάρχουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα λάθη, τα οποία κάνουμε τώρα. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα, χρειάζεται να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας" ανέφερε συγκεκριμένα.

Επιπλέον εξέφρασε την στήριξή του στον Ονανά παρά το λάθος του: "Είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα των τερματοφυλάκων μας, και σίγουρα με τον Αντρέ. Έχει τις δυνατότητες να είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Έχουμε δει σε παιχνίδια τις εξαιρετικές δυνατότητές του, επίσης την προσωπικότητα στα λάθη του. Θα επιστρέψει".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά